Waar ben je naar opzoek?

Moeder verft het haar van haar peuter roze en krijgt lading kritiek

1 minuut lezen Marian Alons
Moeder verft het haar van haar peuter roze en krijgt lading kritiek

De één vindt het super schattig, terwijl een ander het weer verafschuwt. Het 2-jarige meisje Felicity is dol op roze, glitters en eenhoorns. Daarom besloot haar moeder haar roze haar te geven.

Moeder Charity Grace LeBlanc: “Ze houdt ervan om zich mooi te maken en we zijn samen vaak creatief bezig. We hebben veel fantasie en daarom is het voor ons heel logisch om roze haar te proberen.”

Charity, die zelf blauw haar heeft, verft het haar van haar dochtertje met tijdelijke haarverf. Het proces heeft ze allemaal gefilmd en gedeeld op Instagram en Youtube. Volgens moeder Charity vindt Felicity het fantastisch! “Ik zag haar in de spiegel kijken, haar haar aanraken en giechelen. Ze heeft al gevraagd of we het nog een keertje gaan doen.”

Lees ook: 11x de leukste kapsels voor meisjes om zelf te maken

Volgens sommige reacties zou haar dochter later kaal worden, omdat ze op zo’n jonge leeftijd al beginnen met het haarverven. Toch weet Charity wel wat ze doet. Ze heeft veel onderzoek gedaan voordat ze het voorstelde aan haar dochter om haar haar te verven. Het is ongevaarlijke en binnen 3 dagen is het er weer uit. “Het is het enorm waard: 3 dagen vol roze peuter blijdschap!

No matter what

Ze hoopt dat haar video’s anderen inspireert. Mensen mogen leren dat ze voor hun eigen geloof en mening moeten opstaan. Wees je zelf, no matter what. En dat leert ze haar dochtertje dus ook. “Ik hoop dat ze altijd zichzelf laat zien op een creatieve manier, ik hou van haar zoals ze is. Of haar haar nu roze of blauw is of wat dan ook.”

Bron: Huffingtonpost                 –              Bron hoofdafbeelding: Pixabay
Reacties
  • Nathalie zei

    De haren van mijn kids toen ze peuter waren niet gekleurd maar nu ze 7 en 10 zijn hebben we een keertje semi-permanent (uitwasbaar) kleurtje gebruikt. Manic Panic is ook semi permanent, een spoeling… tja ieder zijn of of haar ding. Deze leeftijd vind ik wat jong, maar goed wie ben ik! Andere vinden mijn meidne ook te jong voor een kleurtje in de punten (en toch hebben ze dat nu).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen