Waar ben je naar opzoek?

25 kinderen zeggen JA! op hun eigen royale bruiloft

2 minuten lezen Sjoukje Dijkstra
25 kinderen zeggen JA! op hun eigen royale bruiloft

“Ja, Ja, Ja, Ja… Wij willen!” 25 kinderen gaven elkaar vorige week het JA-woord op de enige zonovergoten dag van die week. Ze trouwden niet zomaar. Het was als voor het echie, maar dan voor een dag!

25 kinderen zeiden JA tegen hun beste vriendje of vriendinnetje. Gekleed als bruidjes en bruidegommetjes. In de meeste gevallen met alleen een sluier op, en soms zelfs met een driedelig pak aan. Sommige kinderen trouwden met hun mama. Anderen met hun oma. Weer anderen met hun beste vriend of vriendinnetje. Het kon allemaal. Het grote bruiloftsfeest werd georganiseerd in het kader van Playmobil De bruiloft, waarbij ook Playmobil ridder en prinses elkaar het Ja-woord gaven.

Playmobil de bruiloft

Lees ook: Heerlijk spelen met het Playmobil Aquarium

Bruiloftsgasten

#Playmobildebruiloft vond plaats op woensdag in het Speelpark Oud-Valkeveen. Bruiloftsgasten waren de hele dag uitgenodigd en mochten naar hartenlust spelen in het park. Bovendien kon er gezwommen worden, en ook daar maakten de gasten uitgebreid gebruik van.

Geen rijen

Druk was het. Toch stonden er geen rijen voor het park. Iedereen kon genieten van de attracties zonder te lang te hoeven wachten. Totdat het grote feest begin de middag werd aangevangen. Na het geven van het JA-woord, gingen de ballonnen (wit en blauw) de lucht in, waarbij een groot aantal sneuvelde in de bomen. Een aantal gingen echt helemaal naar boven: “Mijn ballon is nu bij God”, wist dochterlief te vertellen. #smelt
“Hij vindt hem vast heel mooi”, zei ik. 🙂

Playmobil de bruiloft

Lees ook: Samen spelen en delen? Beter van niet!

Lancering nieuwe lijn

Volop werd er genoten. Niet alleen van de kinderen die elkaar het Ja-woord gaven, de prins en de prinses van Playmobil zagen er ook prachtig uit. Natuurlijk werd het evenement niet zomaar georganiseerd. Allemaal in kader van de lancering van deze nieuwe lijn van Playmobil. #Playmobildebruiloft bevat niet alleen een prins en prinses die elkaar het Ja-woord geven. Ook een fotograaf, een trouw-ambtenaar of dominee, en een heel mooi trouw prieeltje.

Prachtig spul

Aan het einde van de dag deelde de organisatie mooie goodiebags uit, waar het setje natuurlijk in zat. Dochterlief heeft haar setjes, inclusief de fotograaf en het fototoestel inmiddels in elkaar gezet. Wel samen, want het is en blijft natuurlijk een beetje priegelen, en soms uitzoeken hoe het zit. Prachtig spul van Playmobil, maar je moet geen dingetjes kwijt raken. Gelukkig zit er een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij, waar je ff op kunt spieken als je niet meer weet waar onderdeeltje zus of zo nu bij hoorde.

“Dit was de beste dag ooit”, verzuchtte dochterlief aan het eind. En dat, dat kan ik alleen maar beamen. Bedankt @Playmobil voor deze relaxte dag. De broodjes, de waterijsjes, de cupcakes, de mooie bloemen en natuurlijk de goodiebag!

Bron beeld: eigen beeld

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen