Waar ben je naar opzoek?

Moeder laat zien hoe je er uitziet na een keizersnee

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Moeder laat zien hoe je er uitziet na een keizersnee

We hebben ze al vaker hier gedeeld: foto’s van hoe vrouwen eruit zien nadat ze het mooiste en heftigste uit hun leven hebben gedaan, namelijk een kind op de wereld zetten. Hier komt er weer een, om voor eens en voor altijd te bewijzen dat een keizersnee niet ‘de makkelijkste weg’ is.

Olivia White deelt op Instagram een foto van haarzelf, in een ziekenhuisbed, met een enorme rij hechtingen in haar buik. Het is een paar uur nadat ze een keizersnee heeft gehad. En, alsof de foto nog niet duidelijk genoeg is, beschrijft ze ook nog eens in woorden haarfijn hoe ze zich voelt.

Lees ook: Geboortefotograaf weigert keizersnede te fotograferen, want: “Dat is geen echte bevalling!”

Gebeten door een haai, overreden door een bus

“Voor iedereen die denkt dat een keizersnee de makkelijke weg is, laten we zien hoe jij erbij loopt met een snee van 15 centimeter die eruit ziet alsof je bent gebeten door een enorme haai.” schrijft Olivia onder haar foto. En voor iedereen die dan nog denkt, nou, dat valt toch wel mee (hoe dan?) voegt ze er ook nog even aan toe: “Zodra de ruggenprik uitgewerkt is, voelt het alsof er een bus over je heen is gereden, en die daarna omkeerde om het nog een keer te doen om zeker te weten dat hij me niet gemist had.” Ouch.

Daarna voegt ze er ook nog even fijntjes aan toe dat ze straks, net als iedereen die een keizersnee heeft gehad, voor altijd haar leven deelt met corrigerend ondergoed, omdat je nooit meer afkomt van die kuil die het litteken achterlaat.

Het is het allemaal waard

Maar ondanks dat ze alle strakke jurkjes die ze kocht toen ze nog zwanger was, nooit aan zou kunnen trekken, zou ze het voor geen goud anders hebben gewild. Want dankzij de keizersnee, zijn haar baby’s ter wereld gekomen. “Bovendien klinkt een totaal ruptuur ook niet als een pretje…”

Lees ook: Zo ziet je lichaam er na de bevalling echt uit

https://www.instagram.com/p/BT8rfsilGIg/

Bron: Famme, Instagram

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen