Waar ben je naar opzoek?

Mommy needs Botox

2 minuten lezen Iben
Mommy needs Botox

Wat een ophef over het optreden van Yolanthe Sneijder- Cabau bij RTL Late Night. Het was het gesprek van de dag op mijn werk. Ik had het zelf niet gezien dus keek de foto’s op internet er op na. En ik schrok ook. Wat een verandering, wat een botox! En wat mij betreft ook niet ten voordele. Ik geloof dat iedereen het er over eens is dat Yolanthe voor haar cosmetische ingrepen een stuk mooier was.

Ik snap ook niet zo goed waarom ze het heeft gedaan. Het meisje is 29 jaar oud. Geen rimpel te bekennen, een perfecte lach en volgens mij alom geroemd om haar prachtige uiterlijk.

Negatief imago

Het nadeel van dit soort overdrijvingen van injectables is dat het onterecht een slechte naam krijgt. Cosmetisch arts Schumacher was er ook niet zo blij mee. “Ik vind het triest dat mijn beroep op deze manier in een slecht daglicht komt te staan. Het kan namelijk veel mooier en subtieler. Geen opgeblazen lippen, maar eentje die de welving volgt, bijvoorbeeld.” liet hij weten bij RTL Boulevard.

Mensen trekken al snel de vergelijking met extreme types als Marijke Helwegen en de uit de hand gelopen verbouwing van Linda De Mol.

Botoxje in mijn frons

Toen ik een jaar geleden dat vaststelde dat mijn fronsrimpel te diep was voor mijn leeftijd en mijn wens voor Botox uitsprak kreeg ik ook veel commentaar van mijn omgeving. Een paar vriendinnen en mijn moeder vonden het onzin. Ook mijn partner was het er niet mee eens. Schrikbeelden van platgespoten hoofden en geen gezichtsuitdrukking kwamen voorbij. Ik stoorde me er echter heel erg aan. Bij elke foto kon ik alleen maar naar die boze blik kijken die is ontstaan vanwege een litteken op mijn netvlies waardoor ik heel gevoelig ben voor licht in mijn rechteroog en eigenlijk altijd moet knijpen met mijn ogen.

Ook vond ik de lijn tussen mijn neus en mond te diep. Dit ten gevolge van het heel veel aankomen tijdens de zwangerschap en godzijdank ook al dat gewicht weer kwijtraken.

Na me goed te laten informeren maakte ik een afspraak met een cosmetisch arts voor een opknapbeurt. Ik liet Sculptra in mijn neus-mondlijn injecteren en Botox in mijn voorhoofd. Sculptra is polymelkzuur dat een stimulerend effect heeft op de huidcellen om meer collageen te produceren en heeft een lange termijn effect. Botox legt de spieractie stil waardoor de frons verdwijnt en er op die plek geen nieuwe rimpels ontstaan.

Resultaat van mijn botox

Ik kreeg godzijdank geen Yolanthe-reacties. Sterker nog, niemand die het niet wist, zag dat ik iets had laten doen. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en naar aanleiding van mijn frissere uitstraling hebben twee vriendinnen ook al behandelingen gehad of gepland.

Ik wilde er ook niet uitzien als iemand van 21. Maar gewoon als de beste versie van mijn 35-jarige zelf. Het hoeft dus allemaal niet zo extreem te zijn. We gaan ook allemaal naar de schoonheidsspecialiste, de kapper, de zonnebank en de sportschool. Waarom zou je dit dat niet doen als het je stoort? Ik kan er weer helemaal tegen. Laat die moedervermoeidheid en slapeloze nachten maar weer komen. Je ziet er toch niks van.

What do you like more? Gold or Silver? — #LimitedEdition #YCjewels #Christmas collection! Get it now in v&d and online @ www.yolanthe.com

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

Zou jij voor botox kiezen?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen