Waar ben je naar opzoek?

Moeder geeft haar baby een ‘wangpiercing’ en dit is waarom…

1 minuut lezen Marian Alons
Moeder geeft haar baby een ‘wangpiercing’ en dit is waarom…

De 35-jarige moeder Enedina Vance wilde een statement maken en mensen aan het denken zetten. Ze plaatste een foto van haar schattige dochtertje op Facebook en die werd duizenden keren gedeeld en geliked. Waarom? Haar meisje heeft een wangpiercing.

En volgens Enedina mag zij doen wat ze wil. Het is haar baby en haar keuze. Ze zet bij de foto: “Veroordeel me niet of mijn ouderschap. We voeden allemaal onze kinderen anders op. Het gaat je ook eigenlijk geen zak aan, hoe ik het doe.” Keiharde taal en duidelijke woorden. Aan het eind van haar verhaal bij de foto plaatst ze nog de hashtags: #Mijnbabymijnkeuze #mensenrechten #kinderrechten en de allermooiste: #sarcasme.

Lees ook: Oorbelletjes kindermishandeling? Doe eens niet zo gek!

En die laatste hashtag begrijpen veel mensen dus niet. Enedina heeft dreigmails en brieven ontvangen omdat ze haar kind zou mishandelen door een wangpiercing te nemen.  In een ander bericht maakt ze bekend dat ze de foto heeft gephotoshopt. Ze kan er heel erg om lachen en blijft doorgaan met het verspreiden van haar boodschap.

Wat wil ze ermee zeggen?

Volgens moeder Enedina is het geven van oorbelletjes aan kinderen of het besnijden van jongetjes te vergelijken met een wangpiercing. Andere moeders die haar humor snappen reageren er ook sarcastisch onder: “Wat goed dat je haar nu al een piercing geeft! Nu vergeet ze de pijn heel snel! Op latere leeftijd is het veel pijnlijker.”

Ze probeert ouders te laten nadenken over de redenen om je kind een oorbel te geven of te laten besnijden. Met haar sarcasme krijgt ze veel bijval van ouders, maar ze trapt tegelijkertijd ook tegen de schenen van andere ouders aan.

So I got the baby girl's dimple pierced!! 😲😲😍😍💗💗It looks so cute, right?!! I just know she's gonna love it!! She'll…

Δημοσιεύτηκε από Enedina Vance στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over boeken, films en series

Redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Bridgerton kijken

  • 11 minuten geleden
  • 4 minuten lezen
Wonen op Curacao

Wonen op Curacao: wij gaan een half jaar weg!

  • 5 uur geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen