Waar ben je naar opzoek?

Deze moeder deed het speelgoed van haar kids de deur uit en kreeg haar leven terug

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Deze moeder deed het speelgoed van haar kids de deur uit en kreeg haar leven terug

Er was eens een moeder die zo gek werd van al het speelgoed van haar kinderen dat ze besloot een grote schoonmaak te houden en het speelgoed de deur uit te doen. Je verwacht het niet maar dit was de beste keuze die ze ooit had gemaakt.

Lees ook het dossier: de 5 grote opruimweken

Verdrinken in speelgoed

Moeder Allie Casazza werd langzaam gek. Ze verdronk. In al het speelgoed. Ze had een grote kamer in haar huis die vol stond met… speelgoed. Er stond een speelgoed Eenhoorn van zo’n 200 euro. Niemand heeft er ooit mee gespeeld. En met deze Eenhoorn was er meer speelgoed waar nooit mee werd gespeeld.

Als ze de kinderen naar de speelkamer stuurde om te spelen werd er niet gespeeld. Ze maakten ruzie, vochten om speelgoed, verveelden zich, trokken wel alles overhoop en zeurde bij haar om snoep en koek. Allie was alleen maar bezig met de kinderen. Ze kon zo niet genieten van het moederschap maar dacht dat het zo hoorde.

https://www.instagram.com/p/BKTkBaTAbCE/?taken-by=allie_thatsme

 

Zo ging het niet langer

Allie had er op een dag genoeg van en gaf bijna elk stuk speelgoed in huis weg. Dit was geen straf voor haar kinderen maar het ging de rust en de welzijn van het gezin ten goede doen. Deze actie redde het moederschap én haar huwelijk, volgens Allie.

 

Allie was op het ergste voorbereid: boze kinderen! Maar in plaats van boos te worden werden ze heel blij van de opgeruimde en schoongemaakte kamer. Vanaf dat moment zijn de dingen in huis veranderd. Door het opgeruimde huis viel er een last van Allie af.

Vanaf dat moment zeurden en verveelde de kinderen zich niet meer.

Een nieuw begin

Deze grote opruiming heeft er o.a. voor gezorgd dat Allie veel minderen aan het opruimen en schoonmaken was, ze in staat was haar eigen bedrijf vanuit huis op te starten en ze besloot zelfs om haar kinderen thuis les te gaan geven. Haar kinderen gebruiken nu hun verbeelding om te spelen en spelen met eenvoudige dingen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties
  • Rosanne zei

    Ik heb laatst ook grote opruiming gehouden. Heerlijk gewoon. Ik heb een speelgoedkist gekocht. Al het speelgoed moet in de kist passen. Alles wat er niet in past moest weg. En ik moet idd zeggen. Het is heerlijk! Ik had dit veel eerder moeten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Gratis uitjes in Nederland

Gratis uitjes Friesland

  • 1 dag geleden
  • 6 minuten lezen
Gratis uitjes in Nederland

20 gratis uitjes meivakantie 2024

  • 1 dag geleden
  • 15 minuten lezen
Even weg met de kinderen

Zeewolde Hans en Grietje: Ontdek de magie!

  • 1 dag geleden
  • 4 minuten lezen