Waar ben je naar opzoek?

Deze moeder bevalt van baby én spiraaltje!

1 minuut lezen Marian Alons
Deze moeder bevalt van baby én spiraaltje!

Nee, deze foto is niet gephotoshopt! De kersverse moeder Lucy Hellein beviel niet alleen van haar baby, maar ook van haar spiraaltje. Op Facebook deelt ze de hilarische foto met de tekst: ‘Mirena mislukt!’

Het was al het derde spiraaltje van de Amerikaanse vrouw. Lucy: “De eerste twee deden prima hun werk, maar de derde dus niet. In december hoorde ik opeens dat ik zwanger was!” Ze ging er op dat moment vanuit dat ze nog maar een paar weken zwanger was, maar dat was niet het geval. Ze bleek al 18 weken in verwachting te zijn.

Lees ook: Anticonceptie: De Mirenaspiraal

Op de echo’s was het spiraaltje nergens te bekennen. Daarom dacht haar gynaecoloog dat ‘ie er misschien uitgevallen was, maar dat kon ik me niet voorstellen.

Baby Dexter werd door middel van een keizersnede te wereld gebracht. “De gynaecoloog ging tijdens mijn bevalling op zoek naar het spiraaltje. Hij bleek achter de placenta te zitten. Toen Dexter geboren was besloten we om een foto te nemen, dat hij ‘m vasthoudt”, aldus Lucy.

Niet ongewenst

Ze wil wel benadrukken dat het jongetje zeker niet ongewenst is, maar ongepland: “We voelen ons gezegend met zijn geboorte.” Om ervoor te zorgen dat ze niet weer onverwachts zwanger raakt, heeft ze haar eileiders laten verwijderen.

Spiraaltje baby dexter

Bron foto: Facebook

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen