Waar ben je naar opzoek?

Oeps! Meisje vergeten na schoolreisje

1 minuut lezen Marian Alons
Oeps! Meisje vergeten na schoolreisje

Kinderen zijn onvoorspelbaar en kunnen erg snel opeens verdwijnen en ergens anders opduiken. Voor leraren is dit dagelijkse kosten, zeker op schoolreisjes. Maandag ging het toch even mis bij in Julianatoren in Apeldoorn. Een kind bleef achter, terwijl de leraren en klasgenootjes op weg naar huis waren. 

Het zal je maar gebeuren! Een hele dag gezellig gespeeld met klasgenootjes en leraren in het pretpark, snoep gegeten en vast ook wel een patatje mayo. Aan het eind van de middag gaan jullie weer naar huis. Opeens is iedereen weg, zonder jou! Ze zijn jou vergeten. Eerst denk je nog dat ze nog wel ergens zijn, maar al snel kom je erachter dat je echt nog de enige bent van jouw school!

Ja, we zijn compleet: rijden!

Het overkwam maandag een meisje uit groep 3 van basisschool de Bongerd uit Oldenzaal. De groepen 3 en 4 gingen met hun leraren in 3 bussen met schoolreisje naar Julianatoren in Apeldoorn. Ergens ging het mis. Eén, twee, drie … vierentwintig, vijfentwintig… Check we hebben ze allemaal! Nietsvermoedend gingen de drie bussen rijden, op weg naar huis.

Lees ook: Schoolreisjes; kamp voor 6-jarigen

Het meisje merkte niet dat de kinderen waren vertrokken. Ze vroeg een medewerkster van het pretpark om hulp en die belde de school. Ondertussen kreeg het meisje een suikerspin.

Eind goed, al goed.

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen: een hulpouder kon worden ingezet en die kon het kind ophalen uit Apeldoorn. Hoe heeft dit toch kunnen gebeuren? Volgens de directeur van de school zijn een aantal kinderen verwisseld van plek en raakte het overzicht zo een beetje kwijt.

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen