Waar ben je naar opzoek?

Martine verloor haar zoontje even uit het oog en hij verdronk…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Martine verloor haar zoontje even uit het oog en hij verdronk…

In het EO programma ‘Bakkie Troost’ kwam ik dit fragment tegen. Het vreselijke verhaal van Martine en Jarno die hun zoontje verloren doordat hij is verdronken. Het gebeurde in een fractie van een seconde. Martine verloor haar zoontje even uit het oog en ze vond hem dood terug.

Een onbewaakt ogenblik

Martine was met haar zoontje Storm (2) op de manage van een vriendin. Ze kwamen daar vaker en hij bleef binnen haar gezichtsveld. In een onbewaakt ogenblik liep hij de bak uit en verdween om de hoek. Martine en haar vriendin gingen vrijwel direct achter hem aan. Maar ze konden hem niet meer vinden. Hij was onvindbaar. Na een aantal vreselijke minuten vond Martine haar zoontje in de sloot. Ze zag zijn laarsjes boven het water uitsteken…

Reanimeren

Ze haalde hem eruit en zag meteen dat hij dood was. Ze heeft hem zelf nog gereanimeerd maar het mocht niet zo zijn. Er werd een trauma helikopter opgeroepen en ambulances. Ze moest het vreselijke nieuws aan haar man Jarno vertellen en ook hij kwam direct. Ondanks alle hulp bleek het echt te laat te zijn. Storm was er niet meer.

Samen sterk

Ondanks dit vreselijke noodlottige ongeval en het verlies van hun zoontje Storm, is de band tussen Martine en Jarno sterker dan ooit. Ze zijn niet uit elkaar gegroeid maar juist naar elkaar toe. Martine zegt dat ze geloofd dat Storm op een plek is waar hij kan rennen en klimmen. Ze wil dat geloven omdat hij niet meer bij hun is maar op een andere plek. Waar hij het goed heeft. Dat geeft haar houvast.

In het programma ‘Bakkie Troost’ praten Hella van der Wijst en Arjan Lock op begraafplaatsen met mensen die een dierbare verloren hebben. De aflevering van is op de NPO terug te kijken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties
  • Karin zei

    Wat vreselijk Martine, wat zul je je schuldig voelen en wat zul,je hem missen. Ik denk ook dat onze kinderen (mijn dochter is 1,5 dag na haar geboorte overleden) op een goede plek zijn waar het fijn is en iedere dag feest en waar ze gelukkig zijn. Heel veel sterkte met je verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen