Waar ben je naar opzoek?

Houd je mond over Prinses Amalia (en vele andere kinderen…)

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Houd je mond over Prinses Amalia (en vele andere kinderen…)

Het internet is af en toe een en al rottigheid. Er zitten heel wat rotte appels tussen. Die denken zich veilig te kunnen verschuilen achter hun computer en kunnen typen wat ze denken. Want hé, je mag toch alles zeggen wat je denkt? Vrijheid van meningsuiting enzo. En internet is daar dé plek voor. Hoef je het niemand recht in het gezicht te zeggen. Daarom is het ook niet zo gek dat cyberpesten momenteel een hot onderwerp is.

En na Koningsdag moest er door die rotte appels natuurlijk weer het een en ander gezegd worden. Omdat het mag. Want op het internet mag je alles zeggen wat je vindt en denkt. En dit keer is Amalia de sjaak. Onze Kroonprinses van 12 jaar ja. Een super kwetsbaar meisje wordt nu al op internet te kakken gezet. Omdat ze vinden dat je alles mag zeggen en denken. En dat ook online mag plaatsen. Op Twitter vond men het nodig om Amalia eens flink onder de loep te nemen. Dat meisje van 12 jaar… En ze werd echt hard aangepakt.

Men vindt dat ze wat mogen zeggen en denken over het postuur van dit mooie meisje. Ze zou te dik zijn en er wordt zelfs gezegd dat ze ‘mislukt’ is. Ze wordt prinses Obesia genoemd en ene Lars vindt haar nog steeds 10 kilo te zwaar.

Om te huilen deze zielige mensen zeg. Dit mooie meisje is 12 jaar oud. Ze is toevallig een Prinses en men vindt dat ze alles mogen denken en dit vervolgens mogen zeggen. Want dat moet kunnen in Nederland toch? En lang leven het internet.

Beste mensen, we hebben het hier over een jong meisje he? Nog een kind. Volwassen mensen zitten hier gewoon een kind te pesten. Hoe sneu kun je zijn?

Lieve Amalia, je bent een prachtig meisje. Volop in de bloei van je leven. Ik hoop dat je kan zijn wie je graag wil zijn. Aan je ouders zal het volgens mij niet liggen. Die geven je alle vrijheid (voor zover dat kan voor een prinses) om een zo’n normaal mogelijk leven te leiden. Al die mensen die wat over je te zeggen hebben zijn niet goed wijs. Het zijn domme mensen. Die jaloers zijn en er geen rekening mee houden dat je nog een kind bent. Waarschijnlijk houden ze ook geen rekening met volwassen mensen en vinden dat ze alles mogen blaten wat ze willen. Lieve Amalia, trek je er niks van aan. Misschien makkelijker gezegd dan gedaan maar echt… heb jezelf lief! Jij mag er zijn!

Op dat internet komen heel wat rotte appels samen. Die geen leven hebben en het leven van een ander willen verzieken…  Lekker makkelijk om je te verschuilen achter een beeldschermpje… Laat dat mooie meisje met rust! Ik hoop dat ze al deze domme dingen nooit zal lezen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties
 • Babeth zei

  Gewoon schandalig en zo ontzettend dom en gemeen!
  Jaloezie en afgunst op zijn top!
  Zielige mensen, Amalia en haar zusjes zijn prachtige meiden, en jullie, azijnpissers, jullie zijn zo triest, jullie zijn om te huilen!!!!

 • Rene zei

  Laat Amalia Alexia en Ariane met rust zijn kinderen hoor

 • Liza zei

  Amen! Goed beschreven, Linda!

 • Marry zei

  Dat hoop ik ook! Want wat deed ze het leuk op Koningsdag! Topmeid!

 • Jaklien zei

  Vreselijk. Krijg steeds meer een afkeer van social media waar mensen ongenuanceerd hun onnodige commentaar spuien!!! En dan nu ten koste van dit prachtige meisje! Ze is twaalf!!! In haar lichaam vinden veel processen plaats ten behoeve van de overgang van meisje naar vrouw! Hierdoor worden sommige meisjes wat voller, maar ze is ver weg van dik zijn!!!! Ik zie een prachtig meisje wat uit zal groeien tot een geweldig mooie vrouw!

 • gerlinda zei

  Zulke mensen die van die nare dingen zeggen. Moeten eens flink een hersenspoeling krijgen! Idd. Amalia is een pracht meid en absoluut niet te dik!

 • Miranda zei

  Zo is het amalia is een prachtig meisje laat alle die mensen maar praten die hebben vast niets beters te doen dan mensen beledigen en te treiteren

 • Mawish mukhtar zei

  OngeloofBaar … nou ik vind princess amalie het mooie princess en ook haar zussen zijn prachtig. Dus het is gewoon te erg hoe mensen reageren op internet hou gewoon op met andere mensen te pijn te doen . Kinderen zijn schatig hoe ze maar ook zijn van wie ze ook zijn Dus hou op mensen om dat te doen.
  En princess amalie en je zussen zijn prachtig geniet van je leeftijd en maakt mooi er vàn trek niks aan van deze soort mensen die geen liefde delen ik hou van Julie.
  Met erg liefde
  Groetje mawish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 weken geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen