Waar ben je naar opzoek?

Lifehack babyrompers: zo gebruik je de babyromper!

2 minuten lezen admin Love2BeMama
Lifehack babyrompers: zo gebruik je de babyromper!

Rompers voor baby’s; jarenlang heb ik ze gebruikt. Aan, uit. Weer een schone aan. Tientallen rompers letterlijk versleten. En al die rompers hebben een handigheidje. Heel veel moeders (to be) blijken deze handigheid helemaal niet te kennen. Daarom ga ik het je nu vertellen! We kennen het allemaal wel; een spuitluier. Van billen tot nek onder de poep. En dan moet je nog zo’n romper uittrekken. Alles onder de schijt. Maar… Wist jij dat wanneer je kindje tot zijn nek onder de poep zit je, zonder jezelf en je kind er nog meer onder te smeren en je handen vies te maken, de romper heel makkelijk uit kan trekken? Een lifehack babyrompers voor moeders.

Spuitluiers en poep in de haren

Deze lifehack zou iedere moeder moeten kennen. Want je bespaart je een hoop gesmeer en je aankleedkussen blijft waarschijnlijk gewoon schoon. Dit had je altijd al willen weten!

Mocht je je ooit afgevraagd hebben waarom rompertjes van die schouders met overlap hebben; nou ik ga je vertellen wat daar de handigheid van is.

Schiet jij volledig in paniek bij de geur van een volle luier? En al helemaal als je ziet dat hij doorgelekt is? Hoe ga je dit verschonen zonder dat alles eronder komt te zitten? De meeste moeders trekken het rompertje over het hoofdje uit waardoor de rug, nek en het haar volledig besmeurd worden. In het ergste geval kan je baby daarna meteen in bad.

Vanaf nu hoeft dat niet meer want deze lifehack gaat je leven beter maken. Als je straks weet wat je nu nog niet wist zou je hopen dat iemand je dit had verteld vanaf de eerste poepluier. De kraamverzorgster, je zus, moeder, vriendinnen.  

Lifehack babyrompers

De schoudertjes van de rompertjes zijn dubbel omdat je dan met één hand het rompertje langs de armpjes naar beneden uit kan trekken. Arm voor arm en dan zo via de beentjes uit kan doen! Vanaf nu hoef je dus ook geen romper meer kapot te knippen omdat je baby weer eens een spuitluier heeft. Ook voorkomt het dat je je baby meteen in bad moet doen.

Helaas maakte ik pas kennis met deze lifehack na jaren vieze spuitluiers verschoond te hebben. Hopelijk kan ik met deze lifehack nu al moeders informeren zodat ze er niet te laat achterkomen…

Lifehack babyrompers

Nog een lifehack

En… kende je deze de luier lifehack al?

➡️ Lifehack voor moeders: welke luiermaat bij welke leeftijd?

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen