Waar ben je naar opzoek?

Kindervoeding op basis van geitenmelk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kindervoeding op basis van geitenmelk

De vraag naar geitenmelk is de afgelopen jaren flink gestegen in Nederland. Dat geldt ook voor de vraag naar kindervoeding op basis van geitenmelk. Een groeiend aantal Nederlandse ouders kiest na de borstvoeding voor een opvolgmelk op basis van geitenmelk. Het Nederlandse Kabrita zag de vraag naar haar Opvolgmelk en Peutermelk op basis van geitenmelk de afgelopen jaren zelfs meer dan verviervoudigen. Een interessante ontwikkeling en voor Etos één van de redenen om Kabrita bij alle filialen aan te bieden.

We merken dat ouders steeds bewustere keuzes maken voor hun kleintjes en deze mogelijkheid ook terug willen zien in ons aanbod” zegt Ans Meijer, Categorie Manager Baby binnen Etos. “Door Kabrita in alle filialen op te nemen, bieden wij deze ouders een passend alternatief”.

Bewuste keuze

De meeste ouders kiezen voor geitenmelk vanwege de eiwitsamenstelling en de milde smaak. Vaak zijn het ouders die zelf ook zijn overgestapt op geitenmelk. Bij Kabrita merken ze dat de bewustwording rondom geitenmelk toeneemt. “We krijgen steeds vaker vragen van ouders over de voordelen van geitenmelk en de samenstelling van onze producten”, zegt Susan van Nuland, Marketing Director van Kabrita. “Je merkt aan de gedetailleerdheid van deze vragen dat dit ouders zijn die zelf ook bewust met voeding bezig zijn en voor hun kinderen weloverwogen keuzes willen maken. De groei die Kabrita in Nederland doormaakt, toont aan dat onze producten hier goed bij aansluiten.”

Over Kabrita

Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk combineren de voordelen van Nederlandse geitenmelk met een moderne formulering. De geitenmelk in Kabrita is van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd door een selecte groep Nederlandse geitenboeren. Naast de wettelijk verplichte ingrediënten bevat Kabrita kindervoeding zorgvuldig geselecteerde toevoegingen zoals omega 3 vetzuren en voedingsvezels.

Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk zijn o.a. verkrijgbaar in de winkels van ETOS en online via Albert Heijn.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen