Waar ben je naar opzoek?

Een kind-vrij weekend. Elk weekend.

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Een kind-vrij weekend. Elk weekend.

We hebben het er hier al vaker over gehad: tijd doorbrengen zonder de kinderen. Bijvoorbeeld een weekend weg zonder kinderenof zelfs op vakantie, maar dat je ze toch zo snel weer mist als je zonder ze bent. Dit stel heeft ook zo’n een eigen manier om tijd door te brengen zonder kinderen.

Rachael Finch, in Australië bekend vanwege Dancing with the Start, en haar man Michael Miziner hebben samen een dochter van 2, Violet. Om tijd met z’n tweeën door te brengen, brengen Rachael en Michael hun dochter wel eens naar Michaels ouders. Niks geks zou je zeggen. Maar ‘wel eens’ is bij hen elk weekend. Ja, elk weekend.

Lees ook: “Ik ging op vakantie, mijn zoontje leerde thuis doorslapen”

Focussen op relatie

Rachael verdedigt haar manier uiteraard. Volgens haar is het “ontzettend gezond voor onze relatie. Als we haar op zondag weer oppikken hebben we onze energie weer 100% terug!”

Moeders zouden moeders niet zijn als ze hier geen kritiek op gaven (toegegeven, het is ook wel een beetje extreem). Dat kwam er ook via Facebook. Zo schreef iemand: “Ummm, ik snap best dat je af en toe tijd wil om samen te zijn en op de relatie te focussen, maar elk weekend?!? Waarom heb je kinderen als je ze heen en weer schuift tussen andere familieleden?”. Iemand anders vindt: “Zielig! Nee, ik zou niet elk weekend een kind-vrij weekend willen, ik geniet juist van mijn kinderen!”

Lees ook: Is je relatie ingekakt? Zo wordt het weer leuk!

Terugslaan

Rachael liet het er niet bij zitten en besloot terug te slaan via Instagram. Onder een foto van haar en haar dochter schreef ze dat “een moeder zich nooit zou moeten voelen alsof ze niet goed is voor haar kinderen, terwijl ze er alles aan doet om hen veilig, gelukkig en geliefd te maken. Alleen een ouder weet wat het beste is en ze zou nooit aan haar eigen beslissingen moeten twijfelen.” Rachael vindt dat de relatie die Violet met haar oma heeft juist heel belangrijk is voor het opgroeiende kind. Ze zegt dat ze altijd zal blijven geloven in Violet en in de kracht van de familieband.

Bron: Popsugar

Bron beeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen