Waar ben je naar opzoek?

Ik liet mijn kind mijn make-up doen (filmpje!)

1 minuut lezen denise Denise Meijer
Ik liet mijn kind mijn make-up doen (filmpje!)

Soms heb je wel eens van die dagen dat je denkt van: “Goh, laten we eens wat geks doen.” Nou… Zo een dag hebben wij (mijn zoon en ik) dus recent gehad en wat doen we dan? Dan nemen we gewoon een filmpje op van hoe hij zijn creatieve geest tot uiting kan brengen. Niet met kleurtjes, niet met een knutseldoos of lege potjes en wc-rollen, maar met mijn make-up tasje en ALLES wat er in te vinden is.

Buiten grappig om, was dit nog best spannend, want tot hoever heeft zoon opgelet tijdens mijn ochtendritueel? Heeft hij door welke make-up, waar hoort? En is zijn hand-oog coördinatie dusdanig juist ontwikkeld dat ik na afloop beider ogen nog normaal kan gebruiken?

Lees ook: Als je make-up maar goed zit!

Resultaat

Ach, ik kan veel woorden vuilmaken aan mijn zorgen vooraf, maar het resultaat? Nou, kijk maar eens naar het onderstaande filmpje. Het is in ieder geval een aanrader voor iedere moeder die wel eens toe is aan een andere (kuch) look, dan wat ze gewend is. Enjoy!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties
  • Tessa zei

    Hahaha, wat een briljant idee! Dit wil ik ook wel een keer doen met mijn zoon van anderhalf, die altijd zeer geïnteresseerd mee kijkt als ik mijn make-up doe en dat bij zichzelf probeert na te doen. Wel als hij wat ouder is 😉

  • Super mama!!! Wat heb ik genoten van dit filmpje! Ik zit zelf in de beautybranche en doe ook moeder/dochter workshops met make-up. Dus dit filmpje is te gek om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen