Waar ben je naar opzoek?

Vrouw is al 15 jaar lang zwanger… (zo ongeveer)

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Vrouw is al 15 jaar lang zwanger… (zo ongeveer)

groot gezinpng

19x weeën weg puffen, 19x kraamtijd, 19x zwangerschapskilo’s kwijt raken, etc. Een vrouw uit Groot-Brittannië heeft het nu al 19x dus (mocht dat nog niet duidelijk zijn) mee mogen maken. Recent beviel ze van haar 19e!!! kind. Wow! Petje af! Dan is ze dus al zo’n 15 jaar af en aan zwanger. Ongeveer… Kun je het je voorstellen?

Nu ben ik dol op zwanger zijn! Ik heb genoten van de zwangerschappen van mijn dochter en zoon. Het is zo’n bijzondere periode. Dus, ja, alleen al daarom zou ik het zo weer over doen, maar 19x? Ik begin al te hyperventileren als ik eraan denk. Haha, en dan heb ik het niet eens over de zwangerschappen, maar vooral 19x peuterdrama’s, 19x 100.000 en ontelbaar “Het is een fase, het is een fase.” 

Lees ook: 10x Waarom ik stiekem wel een Elftal wil

Hulptroepen

Natuurlijk, het zal ook een hoop gezelligheid opleveren, en de kinderen? Die hebben altijd wel iemand om mee te spelen of iets leuks mee te doen. Als middelste viel ik nog wel eens… – ehm ja, hoe zeg je dat? – uit de boot. De oudsten waren te oud, de jongsten te jong. In dit gezin kan en zal dat vast toch zeker niet het geval zijn. Hoe leuk! Bovendien, als deze mama geen hulptroepen heeft in de vorm van de oudste kinderen, dan weet ik het niet meer.

Papa en mama sluiten een 20e kind niet uit

De laatste spruit van moeder Sue en vader Noel is een meisje. Haar naam is Phoebe Willow. De familie is bekend in Engeland, onder andere van het televisieprogramma ‘16 Kids And Counting’… op Channel 4. In de juiste volgorde zijn de kinderen: Chris (27), Sophie (22), Chloe (21), Jack (19), Daniel (17), Luke (15), Millie (14), Katie (13), James (12), Ellie (11), Aimee (10), Josh (9), Max (7), Tilly (6), Oscar (4), Casper (3) en Hallie (1). Mama Sue en papa Noel sluiten een 20e kind niet uit. “Mooi rond getal.”

Lees ook: De grootste familie van Engeland verwacht weer een nieuw gezinslid

Waar doen ze het van?

Voor degenen die afvragen hoe ze het allemaal bekostigen: Het gezin runt een succesvolle bakkerij, waarmee ze genoeg geld verdienen om in hun onderhoud te voorzien. Om het gezin te transporteren rijden ze rond in een bus, en ze wonen in een oud verzorgingstehuis met 10 slaapkamers… Goed geregeld dus!

Love2BeMama wenst het gezin in ieder geval heel veel geluk toe!

Bron beeld: Youtube Channel Redford Family

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen