Waar ben je naar opzoek?

Vintage Polly Pockets zijn geld waard

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Vintage Polly Pockets zijn geld waard

Ik heb vroeger UREN gespeeld met de Polly Pockets. Ik vond het geweldig om de Polly Pocket huisjes te ontdekken en ‘uit te klappen’. De huisjes kon je overal mee naartoe nemen voor uren speelplezier. Mijn dochter speelt er nu nog steeds mee en ik ga ze ook bewaren want vintage Polly Pockets kunnen heel veel geld waar zijn. Heb jij nou oude Polly Pockets in huis? Check dan of je hier nog rijk van kan worden!

Tip: Polly Pockets: 50% korting

Heb jij geen Polly Pockets (meer) in huis maar wil je ze wel scoren voor je kids? Bol.com heeft er nu heel veel voor de helft van de prijs!

Vintage Polly Pockets

Als jij nog oude vintage Polly Pockets in huis hebt dan heb ik goed nieuws voor je. Sommige vintage huisjes worden voor duizenden dollars verkocht. Op eBay in Australie wordt een vintage BlueBird Polly Pocket te koop aangeboden voor $3,344 USD. Deze Polly Pocket zit nog in de originele verpakking uit 1992 en maakt deel uit van de Party’N Play-collectie.

Maar dat is nog niet alles. Andere versies van het speelgoed worden ook met een behoorlijk hoog prijskaartje aangeboden. Een roze Polly Pocket reisklok uit 1993 is te koop voor $1,200 USD. Deze wordt als tweedehands item aangeboden. Je moet alleen de batterij vervangen.

Voor $393,00 USD koop je een Polly Pocket BlueBird Carnival Queen met de originele verpakking uit 1996.

Polly Pockets pareltjes

Ben jij uitgespeeld met je Polly Pockets verzameling? Dan kun je altijd kijken of je er ook nog een (enorm) leuk bedrag voor voor kunt krijgen. De kans is klein want bovenstaande speelgoed is meestal niet meer verkrijgbaar of zit nog in originele verpakking. Je moet wel echt een vintage pareltje hebben om er duizenden dollars aan over te houden. Of je bewaart dit leuke speelgoed gewoon lekker voor je kids. Gegarandeerd uren speelplezier!

Bron: House Beautiful

Deze blog bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen