Waar ben je naar opzoek?

Pardon? Japanner maakt sekspoppen voor pedofielen…

1 minuut lezen Femke
Pardon? Japanner maakt sekspoppen voor pedofielen…

‘Japanner maakt sekspoppen voor pedofielen’ – De titel maakt dat mijn nekharen recht overeind gaan staan en mijn maag samentrekkende bewegingen maakt. De eerste gedachte die in mij op komt is: welke zieke geest komt op het idee dergelijke poppen te maken?

Wanneer ik het artikel begin te lezen wordt mijn eerste gedachte bevestigd. Een zieke geest is op het idee gekomen om deze poppen te maken. De man in kwestie voelt zichzelf aangetrokken tot kinderen. Volgens eigen zeggen vindt hij het, het niet waard om te leven met een onderdrukt verlangen. Die uitspraak doet mijn bloed koken in een split-second. – Het is het niet waard? Wat is “het”? Een kinderleven? De toekomst van dit kind? Het leven van de dierbaren van het kind? Wat is in jouw ogen “het”?

In het vervolg van het artikel lees ik dat deze man een kinderleven, de toekomst van dit kind, het leven van de dierbaren weldegelijk iets waard vindt. Juist daarom heeft hij de poppen ontwikkeld. Uit bescherming. Onder het mom van ‘liever een pop dan een kind’- ofzo iets. Zijn geest is ziek en hij wéét dat! Toch kan ik niet anders dan mijn vraagtekens zetten bij deze poppen. Is het niet een beetje (boel) de-kat-op-het-spek-binderij? Wordt de drempel naar een echt kind niet verlaagd op deze manier? Wordt het ‘verlangen’ niet vergroot?

Aan de andere kant, als dit er nu voor kan zorgen dat er kindjes gespaard blijven? Dat pedofielen, mensen met het verlangen seksuele handelingen te verrichten met en bij minderjarigen, hier hun gekke ei op kwijt kunnen? En daarmee onze kindjes een klein stukje veiliger zijn.

Wat vinden jullie van deze poppen? Zijn ze ‘acceptabel’? Of vindt jij ze juist een gevaar?

Bron: RTLZ

Reacties
 • Rozemarijn zei

  In Japan ben ik een paar jaar geleden geweest en daar zag ik in Tokyo een sexshop ter grootte van een warenhuis. Nog redelijk druk bezocht ook alsof t een supermarkt was trouwens.
  Daar zagen we op de top etage een hele afdeling van dergelijke poppen in alle formaten. Kinderen en volwassenen enzo.
  Ook wij verbaasden er ons erg over.
  Maar misschien is dit een acceptabele oplossing daar voor dergelijke problemen…?

  • Femke zei

   Bizar dat dat mogelijk is in Japan. In Nederland zouden er pedofiel-jagers voor de deur liggen om ze een lesje te leren. Wij leven in zo een andere wereld. Ik blijf het heel dubbel vinden.

 • patricia zei

  Dubbel…heel dubbel! Ja als daar kindjes bespaart blijven van dat leed dan denk ik prima maar aan de andere kant…hoe ziek is iemands geest om je te laten gaan op (kleine) kindjes en dan ook mog eens een speciale pop daarvoor te bedenken. Ik kan er met mijn kop niet bij en mijn hart breekt als ik dit soort krantenkoppen zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 8 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 8 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 8 maanden geleden
 • 4 minuten lezen