Waar ben je naar opzoek?

Wat is er toch zo sexy aan mannen met baby’s?

1 minuut lezen Marian Alons
Wat is er toch zo sexy aan mannen met baby’s?

Vrouwen lijken mannen met baby’s aantrekkelijk te vinden. Dat blijkt uit een bijzonder onderzoek van mijzelf. Mijn nichtje bezorgt mijn zwager en mijn broer veel bekijks. Ze is een vrouwenmagneet.

Het valt me al een poosje op. Als ik mijn broer zie lopen met zijn nichtje op de arm, dan draaien er veel vrouwenhoofden mee. Nu is mijn broer vrijgezel(lig) en zie ik het daarom niet als een probleem, want zou mijn nichtje niet een heel goed middel zijn om mijn broer aan een relatie te helpen?

Lees ook: Een wijze les van m’n nichtje van 8 maanden

Net zo trouwens bij de papa van m’n nichtje, mijn zwager. En ik moet zeggen, ik hoor het ook wel eens in mijn omgeving dat vrouwen het aantrekkelijk vinden als mannen met baby’s of kinderen lopen. Ik snap dat het staat voor zorgzaamheid en waarschijnlijk ook voor vruchtbaarheid, maar lieve vrouw, vraag je je niet af wie dat kind eruit geperst heeft?

Is er dan geen mini-hersenspinsel die zich afvraagt wie de moeder is van het kind? Zou meneer in kwestie gescheiden of weduwnaar zijn? Of misschien heeft hij wel een (pleeg)kindje geadopteerd! Het zal wel heel toevallig zijn als die man met baby dan precies een oom is die even met een neefje of nichtje een eindje wandelt, denk je niet?

Oké, ik zal even eerlijk zijn.

Over het algemeen vind ik mannen met kinderen niet per se SUPER sexy, maar als ik even naar mijn eigen vriend kijk… Voorheen niet echt een baby- of kinderliefhebber, maar sinds de komst van mijn nichtje is hij in ieder geval stapelgek op haar! En dat is superlief om te zien!

Hij houdt er van om met haar te knuffelen en geeft haar graag de fles. En in zijn brede armen lijkt het spruitje nog eventjes weer echt klein, want wat groeit ze snel! Misschien is het wel het kwetsbare van zo’n klein mensje in de handen van een stoere man?

Conclusie: ik ben dus stiekem toch wel een beetje boel een man-met-baby-liefhebber.

Vinden jullie mannen met kinderen ook aantrekkelijk? 

Bron hoofdafbeelding: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen