Waar ben je naar opzoek?

In dit hilarische filmpje zie je hoe moeders elkaar veroordelen

1 minuut lezen denise Denise Meijer
In dit hilarische filmpje zie je hoe moeders elkaar veroordelen

Dat wij moeders elkaar schaamteloos kunnen veroordelen is geen verrassing. En weet je? Iedereen doet het. Borstvoedende moeders veroordelen de kunstvoedende moeders, de dragende moeders veroordelen de duwende moeders, de thuisblijf- en de werkende moeders… en ga zo nog maar even door.

Ergonomisch en fairtrade geweven

Het bewijs is daar en elke mama komt er bijna dagelijks mee in aanraking. We voelen ons aangevallen, wanneer er een foto van een borstvoedende vrouw op het internet verschijnt. We veroordelen de vrouw die haar voedingstorentje met poedermelk uit de tas tovert. We snappen niet waarom iemand een kinderwagen boven een ergonomisch, fairtade geweven draagzak prefereert en ga zo maar door…

Lees ook: Slechte moeders gaan los!

Het is geen wedstrijd!

We zijn zo verschrikkelijk kritisch op elkaar en buiten dat om, zijn we misschien nog harder voor onszelf.  Het lijkt er soms op dat we vergeten zijn dat het moederschap geen wedstrijdje is, maar iets wat we allemaal met elkaar gemeen hebben. Welke voedings-, opvoedings- of levensstijl een ander er ook op na mag houden.

Iets wat dit hi-la-ri-sche filmpje toch wel heel erg goed laat zien! Kijk maar eens…

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen