Waar ben je naar opzoek?

HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

Op het moment van schrijven kijk ik bijna emotioneel naar buiten en besef me dat dit waarschijnlijk de laatste (warme) zonnestralen gaan zijn waar we dit jaar van kunnen genieten. Kortom: het wordt weer slechter weer en dat biedt de gelegenheid om weer lekker in huis aan de slag te gaan. Het heeft ergens ook wel weer wat: met een dekentje op de bank in een schoon, opruimt huis. Maar dat betekend wel dat alles weer schoongemaakt en opgeruimd dient te worden. Dit doe ik graag met HG schoonmaakmiddel. Ze denken trouwens ook graag met me mee…

HG schoonmaakmiddel: Fantastisch!

Ik heb het al eens eerder gezegd: Ik ben absoluut geen schoonmaakwonder! Het is dan ook geen verrassing als ik zeg dat ik graag producten gebruik die me het leven een stuk makkelijker maken. HG hoort hier (vanzelfsprekend) bij. Maar goed: na de zomer komt er ook een grote ‘herfstschoonmaak’. En laat de volgende lijn van HG hier nu precies op aansluiten. HG schoonmaakmiddel is hier inmiddels onmisbaar in huis.

Oven, Grill & BBQ reiniger

Wij zullen niet alleen zijn in het veelvuldige gebruik van onze barbecue deze zomer. En ja, deze blijft waarschijnlijk ook in de winter nog volop gebruikt worden. Desalniettemin zorgt al dat barbecuen voor vooral een relatief smerige barbecue. HG Oven & Grillreiniger is je parter in crime om dit probleempje te verhelpen. Binnen een mum van tijd zie je het vet en de andere gorigheid van je barbecue afvliegen. We houden van producten die zeggen wat ze doen. Zo dus ook in dit geval van het HG schoonmaakmiddel voor Oven, Grill en BBQ. Ideaal!

Schoonmaakmiddel voor je Tuinmeubels

Ik moet nu heel eerlijk zijn en bekennen dat ik mijn tuinmeubilair eigenlijk nooit echt grondig schoonmaak. Meestal gaat er een vochtig doekje overheen en klaar. Met de HG tuinmeubel krachtreiniger hoef je daarentegen alleen maar even te sprayen, doekje erover en je tuinmeubilair kan netjes de schuur in. Klaar voor volgende zomer. Ik kan niet wachten!

Het toiletpakket

Wat de badkamer en het toilet betreft ben ik eigenlijk een regelrechte ‘sucker’ voor bleek. Dus het is geen verrassing dat ik redelijk sceptisch tegenover de badkamer en toilet hygiene spray en de wc-gel stond. Ik neem mijn woorden echter terug en spoel mijn mond met zeep. Wat een heerlijk, fris en onwijs effectief spul! De spray zorgt ervoor dat je tegels, kranen en gootsteen stralend en streep vrij schoon worden. Waar de gel relatief, hardnekkige aanslag gemakkelijk handig oplost. HG schoonmaakmiddel is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ze hebben ook voor alles een oplossing.

Interieurspray

Last but zeker not least: de HG interieurspray. Gewoon voor je dagelijkse schoonmaak klusjes waar een emmer en water voor pakken ook weer net teveel moeite is. Spray de vloeistof op het te reinigen meubelstuk, haal er een vochtig doekje over, droog het oppervlak eventueel nog even na en: voilà! Zelfs je schoonmoeder kan zonder problemen bij je op bezoek komen.

De producten van HG zijn niet meer weg te denken uit ons huishouden. Ik gebruik ze overal voor. Om schoon te maken maar ook om de afvoer te ontstoppen. Want in een huishouden met kinderen zit deze nog al eens verstopt… HG schoonmaakmiddel to the rescue.

HG Schoonmaakmiddel voor ramen

Ik was al tijden op zoek naar een goede manier om mijn ramen schoon te maken. Toen kwam ik deze tip tegen: je ramen streeploos schoon met HG Glazenwasser. Ook dit product is dus nu aan mijn schoonmaaklijn toegevoegd.

Wat is jouw favoriete HG schoonmaakmiddel product? Deel dit in een reactie.

Deze blogpost bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen