Waar ben je naar opzoek?

Het moment dat seksen zó bijzonder wordt dat je je ervoor schaamt

3 minuten lezen Sue
Het moment dat seksen zó bijzonder wordt dat je je ervoor schaamt

Seksen doen wij gewoon niet zoveel meer. Er gaan dagen achter elkaar voorbij dat het geen eens een seconde in me op komt. En dan opeens uit het niets flitst het door mijn hoofd. Wij hebben al weken niet gesekst.

Ik strijk met mijn handen over mijn benen en bedenk me op datzelfde moment dat ik me ook al dagen niet heb geschoren. Ik pak mijn telefoon die zoals altijd aan mijn hand gekluisterd zit en bekijk mezelf in de selfie camera. Ik schrik en zet snel een variatie op tussen de duck face en de fish gape maar het lijkt nergens naar. Het scherm verschuif ik van links naar rechts en van boven naar beneden maar ik wordt er niet mooier op. Mijn huid is onrustig en de rode vlekjes en puistjes zitten gespreid over mijn hoofd en de dubbele wallen zijn ook niet weg te filteren. Op dit moment ben ik de remedie tegen de liefde. Het is de hoogste tijd voor een weekend weg zonder kids om tijd aan onszelf en aan elkaar te besteden.

Lees ook: 10x vanavond géén seks!

Niet veel later zit ik geschoren en wel, in een nieuw lingerie setje, elegant rokje, speels wit bloesje mét uitdagende maar bescheiden rits helemaal opgedirkt in de auto. Voor het eerst slapen we in een bed and breakfast omdat deze er erg luxe uitzag, de recensies veel belovend waren en ze een aparte ruimte had met woonkamer, slaapkamer en badkamer. Na een kopje koffie met de ontzettend lieve gastvrouw was het tijd om te gaan relaxen en installeerden we ons in de slaapkamer. Mijn koffer plaatste ik keurig tegen een soort luikje waarvan ik dacht dat daarachter zich een opbergruimte bevond.

Gezellig avondje uit in bed

Hoewel we die avond de grootste plannen hadden om gezellig het casino in te duiken besloten we al tijdens het diner af te haken. De wijntjes hakte er aardig in en de vermoeidheid sloeg toe. Daar lagen we dan om 9 uur ’s avonds compleet uitgeput naast elkaar in bed degelijk een boekje te lezen. Wat een gezellig avondje uit had moeten worden eindigde in een veel te burgerlijke avond bijkomen en stiekem vonden we het heerlijk. Sinds 2 jaar hebben we geen enkele nacht zo door kunnen slapen als deze nacht.

Love stoned

De volgende ochtend is wakker worden nog lekkerder dan normaal. Ik besef me dat we dit keer geen rekening hoeven te houden met onze kleine meisjes die meestal al bij ons in bed liggen. Half slaperig, half bij bewustzijn kruipen we lekker tegen elkaar aan. Geen tijdsdruk, geen stress, geen zorgen en vooral geen ingewikkelde standjes. Mijn man die heerlijk naar man ruikt en volledige stilte op de achtergrond.

Lees ook: 10 redenen om vanavond eens JA! te zeggen tegen seks

Onze after-seks roes werd verstoort door voetstappen van verdacht dichtbij. Meteen op mijn hoede trok ik de lakens weer over me heen maar er was niks. Toen ik niet veel later naar mijn koffer liep viel mijn oog op het luikje wat op een kier stond en waar wat ligt doorheen viel. Ik keek regelrecht de gang in van de gastheer en gastvrouw! Blijkbaar hebben ze alles kunnen horen ook al deden we nog zo stil. Misschien hadden we geluk en hadden ze niks door maar bij het ontbijt was het natuurlijk wel van mijn hoofd af te lezen. Rood, voldaan, gelukkig, verliefd en telkens glimlachend zat ik daar aan tafel. Die vrouw zal wel gedacht hebben. En  alsof dat nog niet erg genoeg was is natuurlijk ook zij degene die straks de lakens moet gaan wassen waar een niet te missen vlek op terecht was gekomen. Het hele weekend heb ik mij daar nog druk om gemaakt. Hoewel de rest mij zeer goed bevallen is ga ik alleen om die reden nooit meer naar een B&B.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen