Waar ben je naar opzoek?

Hilarische zwangerschapsproblemen (herkenbaar!)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hilarische zwangerschapsproblemen (herkenbaar!)

Een zwangerschap is een prachtig wonder maar het valt af en toe ook niet mee om zwanger te zijn. Er zijn vrouwen die fluitend de zwangerschap doorlopen terwijl andere vrouwen negen maanden lang kotsend boven de wc hangen. Ik kwam op internet zeer herkenbare cartoons tegen over de zwangerschap die ik graag met jullie wil delen. 

De illustraties zijn gemaakt door mama Line. Ze is moeder van twee kinderen en illustreert de ups and downs van het moederschap. Deze hilarische zwangerschapsproblemen zijn zéér herkenbaar.

Wel of niet scheren?

Hilarische zwangerschapsproblemen; wel of niet scheren?

Kos og Kaos

De prinses op de erwt

De prinses op de erwt

Kos og Kaos

Samen zwanger zijn

Lees ook de ergernis over samen zwanger zijn van papa Dennis.

Samen zwanger zijn

Kos og Kaos

Selfie!

Na geboorte selfie

Kos og Kaos

De angst van de man… “Ik raak de baby schat!”

ik raakte de baby

Kos og Kaos

WIJN!!!

Zwangeren en wijn

Kos og Kaos

Deze hele leuke, grappige en herkenbare serie is hier te bekijken. Volg mama Line op Instagram voor een dagelijks portie humor en je komt niet meer bij! Hilarische zwangerschapsproblemen die voor elke mama (to be) zeer herkenbaar zijn. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Drielingmoeder

Drieling zwangerschap: van 1 naar 4 kinderen!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 3 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen