Waar ben je naar opzoek?

Gruwelijk: Jongetje overlijdt door straf om bedplassen

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Gruwelijk: Jongetje overlijdt door straf om bedplassen

In Frankrijk is iets gruwelijks gebeurd. Maandag werd daar het levenloze lichaam van de vijfjarige Yanis gevonden. Hij leek eerst gestorven te zijn aan een hartaanval, maar na nader onderzoek bleek zijn dood de schuld te zijn van zijn stiefvader.

Het jongetje werd door zijn vader bewusteloos gevonden, op 200 meter afstand van het huis van zijn moeder en stiefvader. Na autopsie op zijn lichaam bleek Yanis te zijn overleden aan verwondingen aan zijn hoofd. Hoe hij daaraan kwam is een gruwelijk verhaal.

Lees ook: Een kind per week dood door kindermishandeling

Het jongetje plaste af en toe nog in zijn bed. Zijn stiefvader strafte hem daarvoor, door het jochie in zijn onderbroek buiten rondjes te laten lopen. De stiefvader reed dan met de fiets achter de jongen aan en sloeg hem met een zaklamp op zijn hoofd. Volgens sommigen had de jongen een gebroken neus en meerdere littekens van eerdere verwondingen. De klappen op zijn hoofd zijn de jongen uiteindelijk fataal geworden.

De stiefvader is opgepakt en wordt verdacht van moord. Ook de moeder is aangehouden omdat ze medeplichtig zou zijn. Ze zou de daden hebben verbloemd. Andere familieleden van het jongetje zijn een Facebookpagina gestart ter nagedachtenis aan het jongetje. De posts die daar verschijnen zijn hartverscheurend.


“Je was zo vrolijk, met je neven, nicht, oma, je ooms, tante… kleine boef die je was. ik zal altijd van je houden”

Bron: ADRTL Nieuws

Bron beeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen