Waar ben je naar opzoek?

Goed nieuws: door witte wijn val je af!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Goed nieuws: door witte wijn val je af!

Met de feestdagen in het vooruitzicht breng ik het heugelijke nieuws dat je van witte wijn drinken afvalt. Je kan dus, zonder je schuldig te voelen (überhaupt waarom zou je je schuldig voelen?) aan de witte wijn. Door witte wijn val je af en een glas rode wijn staat gelijk aan een uur sporten. Fijn nieuws zo voor de feestdagen!

Slaapmutsje

Twee glazen witte wijn zorgen voor het slapengaan dat je tijdens je slaap vet gaat verbranden. En dit gaat de ontwikkeling van nieuwe cellen neutraliseren. Super fijn natuurlijk. Ook stilt witte wijn de trek naar ongezonde snacks.

Zeg je sportschool maar op

Rode wijn scoort ook nog steeds goed. De universiteit van Alberta in Canada heeft aangetoond dat een glas rode wijn gelijk staat aan een uur intensief sporten. Ik zeg meteen mijn sport abonnement op, dat begrijp je. Of dat helemaal waar is vraag ik mij af maar een glaasje rode wijn kan dus ook geen kwaad.

Geniet!

Natuurlijk geldt; alles met mate. Ook rode wijn en witte wijn. Maar heerlijk toch om te weten dat het helemaal niet zo slecht voor je is. Overigens vind ik dat je je als vrouw ook niet schuldig hoeft te voelen over eten en drinken. Doe waar jij je goed bij voelt. Zit jij lekker in je vel? Geniet! Zit je niet lekker in je vele? Doe er wat aan!

Vertel dit nieuws aan al je vriendinnen en schenk de glazen maar vol met de feestdagen: door witte wijn val je af!

Lees ook: Weekend weg met vriendinnen is goed voor je gezondheid

Bron: Trendnieuws | Photo by Alena Shekhovtcova from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen