Waar ben je naar opzoek?

Ga vandaag met korting een dagje uit!

2 minuten lezen Marian Alons
Ga vandaag met korting een dagje uit!

Dat veel basisschoolleraren vandaag staken is je waarschijnlijk niet ontgaan. Misschien heb je een oppas geregeld of heb je zelf een dagje vrij en ga je wat leuks samen doen. Een aantal pretparken springen in op de vrije dag voor de kids. Check ze hieronder!

Leraren willen een lagere werkdruk en een hoger salaris. Daarom staken ze vandaag 5 oktober. En nu moeten ouders dus opvang regelen voor hun kinderen. Of ze nemen de kids mee en gaan een dagje uit. Want een aantal pretparken zijn zo slim om korting te geven of zelfs de deuren speciaal open te doen!

Lees ook: Voor alle ouders die moeite hebben met de lerarenstaking

Normaal gesproken is Julianatoren in Apeldoorn niet meer open, maar speciaal voor de stakingsdag maakt het pretpark een uitzondering. Een woordvoerder: “We hopen dat er veel mensen komen, maar het hangt af van het weer.” Van 10.00-17.00 is het park geopend. Ook bij Avonturenpark Hellendoorn kun je met korting naar binnen. Dit park zou eigenlijk ook dicht zijn, maar met de actiecode pc50 kun je online kortingskaarten kopen voor €11.

Bij attractiepark Slagharen krijg je het tweede entreekaartje gratis. Dit doe je door online je kaarten te bestellen met de actiecode SL5OKT17. Ook bij Plopsa Indoor in Coevorden kun je online je kortingskaartje bestellen. Met de actiecode WEBDEALS kost een kaartje €7,- vandaag.

Lees ook: Gratis uitjes in Nederland voor het hele gezin!

Op deze extra vrije dag kun je €2 korting krijgen als je je toegangskaartje aan de kassa koopt van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal. Ook bij De Waarbeek in Hengelo krijg je korting, een kaartje kost daar vandaag €7,50.

Normaal gesproken gesloten, maar nu geopend: het Brabantse BillyBird Park Hemelrijk.

Verkleedpartijtje

Attractiepark Duinen Zathe gooit niet met kortingskaarten, maar wil dat je als bezoeker nog wel een beetje je best moet doen. Bezoekers die namelijk verkleed komen als een superheld krijgen vandaag maar liefst 50% korting! De kaartjes zijn inclusief onbeperkt eten en drinken en kosten dan nog maar €7,25 in plaats van €14,50.

Dierenparken

Niet alleen pretparken springen in op de staking, maar ook dierentuinen zetten hun beste beentje voor. Ondermeer het Dolfinarium, Apenheul en ZooParc Overloon verkopen online kaartjes voor €10! Daarnaast kun je bij Apenheul op 5 oktober speciale rondleidingen krijgen. Bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen krijgen kinderen tot en met 13 jaar maar liefst 17,50 korting! Een kaartje kost normaal €27,50, maar vandaag kan een kind al voor €10 naar binnen.

Wat ga jij vandaag doen?

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 4 maanden geleden
  • 4 minuten lezen