Waar ben je naar opzoek?

En het thema van het feestje is… WAT?!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
En het thema van het feestje is… WAT?!

Themafeestjes. Super leuk natuurlijk! Je lekker uitleven met prinsessen of draken, de brandweer uitnodigen of een Disneysprookje nadoen, inclusief kostuums. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er wel een themafeestje van maken. En dat het echt niet gek genoeg kan, bewijst de kleine Audrey.

De Amerikaanse van drie had het er al weken over. Ze wist zeker dat ze dit thema wilde voor haar feestje. Haar ouders hebben alle andere mogelijke thema’s aangedragen, maar Audrey wist het zeker. Haar feestje zou in het teken staan van: poep.

Lees ook: Als je kind middenin de poep en plas fase zit…

Ja, poep ja. Ze wilden een poeptaart en poepballonen. Natuurlijk niet van echte poep (tenminste, daar ga ik maar even vanuit, anders wordt dit verhaal ineens een stuk minder leuk), maar je weet wel, van die emoticon. Die drol met ogen. Audrey’s ouders deden het bijna in hun broek om het opa en oma te vertellen (pun intended), maar die bleken het geweldig te vonden en er erg om te kunnen lachen. En eigenlijk vond iedereen het hilarisch!

Als je het doet, doe het dan goed

Dus, zo gezegd, zo gedaan. Naast de poeptaart en de poepballonen waren er poepkoekjes, een piñata in de vorm van de poep-emoji en gasten konden zich vermaken met ‘pin the poop’, zoiets als ezeltje prik maar dan met een drol en een wc.

Ook de kostuums ontbraken niet. De jarige droeg zelf een grijs jurkje met een plaatje van de poep-emoji erop. Maar moeder stal de show: zij had een pak aan in de vorm van de poep-emoji. Het enige wat ontbrak, waren de party poopers. 

Sorry, ik hou al op.

Wil jouw kind nou ook een themafeestje, maar zie je poep gewoon niet zo zitten? Wat dacht je van een Minecraft-feestje, een Frozen kinderfeestje, een Robot kinderfeestje (budgetproof!), of een Alice in Wonderland partijtje!

Bron: RTL Nieuws

Bron beeld: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Gratis uitjes in Nederland

Gratis uitjes Friesland

  • 1 dag geleden
  • 6 minuten lezen
Gratis uitjes in Nederland

20 gratis uitjes meivakantie 2024

  • 1 dag geleden
  • 15 minuten lezen
Even weg met de kinderen

Zeewolde Hans en Grietje: Ontdek de magie!

  • 1 dag geleden
  • 4 minuten lezen