Waar ben je naar opzoek?

Een weekend met een gouden randje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een weekend met een gouden randje

Wat hadden we vorige week een geluk met het weer. En dubbel geluk omdat de kinderen vakantie hadden. Het was heerlijk en we hebben genoten van een paar mooie dagen. Het was fijn om de warme zon weer even te voelen. Vorig weekend gingen we er ook even tussenuit. Wat een geluk! Het was een weekend met letterlijk en figuurlijk een gouden randje. 

Het weekend van Moederdag brachten we door in een huisje van Landal; Het Land van Bartje. We hadden ons hier erg op verheugd. De herfstvakantie brachten we ook door op een park van Landal, toen op Terschelling. Ons favoriete eiland. Dit weekend waren wij weer op uitnodiging te vinden op een park. Wat hadden we het getroffen met het weer. Zoveel geluk hadden we nog nooit gehad met een weekendje weg. Het was op en top genieten.

> Op Instagram deel ik nog meer persoonlijke foto’s!

Weekendje Het Land van BartjeVan meerdere mensen had ik al veel positieve verhalen gehoord over Het Land van Bartje. En wij zijn erachter gekomen dat het écht een heel leuk park is. De huisje zijn super voor elkaar, je hebt veel ruimte om je huisje heen (wat voor huisje je ook kiest) en het is er echt schoon. Op het park is van alles te doen: verschillende speeltuintjes, grasvelden, een zwembad waarvan het dak met mooi weer opengaat, een overdekte zandbak met speelmogelijkheden en… een Ponyrange.

Het Land van Bartje

Bartjes Paardendagen waren in volle gang toen wij het park bezochten en een ritje op de pony’s konden we dus niet overslaan.

Jongens en meisjes die van paarden houden kunnen hun hart ophalen. Er zijn vele activiteiten die ze met paarden kunnen boeken. Echt heel leuk!

Bartjes Paardendagen

Rondje paardrijden - Bartjes Paardendagen

Weekend Landal Land van Bartje review

Het Land van Bartje is een veelzijdig park in een rustige omgeving. We hebben een ontzettend leuk weekend gehad en genoten van het mooie weer, de Pony-activiteiten, het zwemmen (met super toffe glijbanen) én van elkaar!

Weekend met een gouden randje

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • J Aydin-Smink zei

  Als je gaat speuren online naar huisjes die kindvriendelijk zijn zou dit boven aan moeten in Google wat mij betreft . Prijs kwaliteit is ook goed. Je betaalt wel wat meer maar het scheelt een hoop stress en gedoe met weg gaan. Alles is er immers. En niet geheel onbelangrijk op t park genoeg vertier !

 • J Aydin-Smink zei

  Jammer dat je niet in een kindvriendelijk huisje verbleef Linda want die was echt super op t land van Bartje! Ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Speelgoed, was/droog-machine, kindermeubilair, speeltuin in de tuin en een eigen slaapkamer kinderkoor. Gelukkig hebben ze deze huisjes niet alleen op t land van Bartje…de andere parken proberen we graag nog een keer maar dit was ook zeker een aanrader!

  • Het was erg last-minute dus veel was al vol. Al was ik ontzettend blij met dit huisje want hier zat ook een wasmachine in! En ook een traphekje. Ik ben inderdaad heel benieuwd naar de kindvriendelijke huisjes. Wie weet een volgende keer. De speeltuin in de achtertuin werd door de kinderen wel gemist 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

 • 6 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

 • 12 uur geleden
 • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

 • 12 uur geleden
 • 2 minuten lezen