Waar ben je naar opzoek?

Dolgelukkige oma’s bewonderen Kiki-Kate

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dolgelukkige oma’s bewonderen Kiki-Kate

Wat een mooie foto van haar schoonmoeder en moeder plaatste Nicolette van Dam op haar Instagram. Wat een rijkdom als twee oma’s zo goed met elkaar overweg kunnen en je dit vast kunt leggen in een plaatje. Twee genietende oma’s van Kiki-Kate.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Wanneer weer ongesteld na de bevalling?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen