Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaas is weer aangemeerd. Een spannende en gezellige tijd breekt aan. Vol verwachting klopt ons hart en mama Piet is alweer druk in de weer met het inkopen van de leukste Sint cadeautjes. Persoonlijk mijn favoriete tijd van het jaar. In deze blog geef ik je cadeau inspiratie: de leukste Sinterklaas cadeautjes kinderen van 0 tot 5 jaar.

Leuke tip: Gratis inpakpapier

Geen inpakpapier in huis? Download dan het gratis Love2BeMama Sint inpakpapier met cadeaulabels.

De leukste Sinterklaas cadeautjes kinderen tot 5 jaar

De leukste Sinterklaascadeautjes voor kinderen tot 5 jaar heb ik in deze blog verzameld. Voor zowel jongens als meisjes. Ik heb hierbij geen rekening gehouden met een bepaald budget; alle leukste Sinterklaas cadeautjes staan hier verzameld. Lekker inspiratie opdoen!

SmartMax My Firt Safari Animals: Sinterklaas cadeautjes kinderen

Ontdek safaridieren met SmartMax My First Safari Animals! Jonge kinderen (+12 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de “My First” collectie van SMARTMAX. De extra grote, zachte onderdelen van de dieren klikken eenvoudig op de staven.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen SmartMax

Vtech Bla-Bla-Bla Blocks boerderij

Nog een leuke interactieve tip voor speelgoed wat past bij Sinterklaas cadeautjes kinderen. Plaats de blokken in het Bla Bla Point en maak kennis met cijfers, kleuren en het leven op de boerderij. Speel leuke zoekspelletjes en laat je fantasie de vrije loop. Met de Bla-Bla-Bla blokken bouw je een beestachtig leuke boerderij. Gebruik je fantasie en breng de mooiste bouwwerken tot leven.

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen Vtech

Vtech Baby Kruip & Leer Baby Beer Knuffelbeer

Het speelgoed van Vtech blijft altijd favoriet. Het is kleurrijk en degelijk speelgoed met veel leuke innovatieve functies. Deze schattige VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer is dol op kruipen, spelen en leren. Speel een interactief zoekspelletje en luister naar de vrolijke reacties. De VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer moedigt de kleintjes aan om te gaan kruipen en stimuleert zo de ontwikkeling van de motoriek.

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen knuffelbeer

Brio Baby- en Peuterspeelgoed: Ontdek de wereld van BRIO

Wanneer je kind met BRIO speelt zal het zeker herinneringen uit je jeugd oproepen. De kans is groot dat je vroeger zelf met speelgoed van BRIO hebt gespeeld. Zo zijn er schattige trekdieren voor de allerkleinsten en spannende Brio trein & Treinbaan voor peuters en kleuters. Het speelgoed is gemaakt van stevig hout of kunststof wat wel tegen een stootje kan.

Het doel van BRIO is om jouw kinderen leuke jeugdherinneringen mee te geven. Door ze creatief te laten spelen leren kinderen de wereld ontdekken. De fantasieën die ze maken ondersteunen de groei en ontwikkeling van je kind op een veilige manier. Met de speelgoedproducten van BRIO World zullen je kinderen uren zoet zijn en kan jij genieten van het ouderschap.

De speelsets van Brio kun je met Sint, Kerst en verjaardagen blijven uitbreiden.

Lees verder onder de afbeelding!

Houten treinbaan BRIO

Sinterklaas cadeautjes kinderen: Houten speelgoed van Hema

Een houten poppenhuis met een complete set meubels om de verschillende kamers mee in te richten. Zo zijn er meubels voor de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer, in allemaal verschillende kleuren. Ook het poppenhuis zelf heeft vrolijke roze en blauwe kleuren en een aantal witte wanden met zwarte stippen. Let op: dit huis moet je nog wel zelf in elkaar zetten.

Hema heeft nog veel meer leuke houten speelgoed: een houten speelgoedtrein en een houten Hema winkel.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes kinderen

HEMA heeft nog veel meer leuk en betaalbaar speelgoed voor kinderen tot 5 jaar. Ze hebben verkleedkleding, knutselspullen, bouwspeelgoed én buitenspeelgoed.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaascadeautjes voor kinderen HEMA speelgoed

Leuke (voor) leesboekjes voor kids van 0 tot 5 jaar

Voorlezen is gezellig, leuk en goed voor de ontwikkeling van (jonge) kinderen. Door voor te lezen heb je ook een momentje samen. Dit zijn de leukste voorleesboeken van dit moment. Voorleesboeken zijn ook altijd goed als tip voor Sinterklaas cadeautjes voor kinderen.

De NEE hoorn voorleesboek

De NEE hoorn

In het Heerlijke Hartenwoud wordt een kleine poezelige eenhoorn geboren. Hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerd geluksgras voert, gedraagt hij zich helemaal niet als een eenhoorn. Hij zegt constant op alles NEE, dus noemt zijn familie hem de NEEhoorn.

Op een dag ontsnapt de NEEhoorn uit het Hartenwoud en ontmoet hij een wasbeer die niet wil luisteren, een hond die echt nergens van houdt en een prinses die het met niks eens is. Samen trekken ze eropuit. Want samen chagrijnig zijn, is veel leuker!

Koop het boek hier!

Kookboek Nijntje

Eten met nijntje

Nijntje is dol op eten! In vijf korte verhalen neemt ze je mee op ontdekkingstocht. Zo neemt ze een kijkje in de moestuin en in de boomgaard. Ook leert ze dat de koe melk geeft, waarvan weer kaas gemaakt kan worden.

De recepten in dit kookboek zijn voor de hele familie, maar bij uitstek geschikt voor dreumesen, peuters en kleuters. Hoe maak je groenten tot hun lievelingseten? Hoe verleid je ze tot het proberen van nieuwe smaken?

Koop het boek hier!

Voorleesboek Gewoon zoals je bent

Gewoon zoals je bent

Kinderen van 2 en 4 jaar vinden het boek super leuk! Ze zoeken op elke pagina naar de mestkevertjes en vinden het hilarisch dat ze op de laatste pagina een hap mest nemen. Ze vinden het ontzettend leuk om mee te praten/roepen “nee!” En “blijf in de rij!” En spelen overdag het verhaaltje na. Absolute aanrader.

Je koopt het boek hier!

Identity Games Verstoppertje spelen

De Verstoppertje spelen spelletjes blijven leuke spelletjes én leuke Sinterklaas cadeautjes voor kinderen. Ook leuk voor papa en mama om mee te doen. Speel verstoppertje met nijntje, Bumba of Woezel en Pip.

Lees verder onder de afbeelding!

Spelletjes spelen met kinderen

Lekker knutselen met je kleintje

Bij de producten van SES staan veiligheid, plezier en de ontwikkeling van het kind centraal. Vanuit de fabriek in Enschede bedenkt, ontwikkelt en produceert SES jaarlijks wel 80 nieuwe producten! Van verf, klei, strijkkralen en Funmais tot complete knutselsets voor jongens en meisjes. Maar ook Outdoor speelgoed, Aqua sets en schmink ontbreken niet in het assortiment. Deze knutselpakketten zijn al geschikt voor jongere kinderen.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaascadeautjes voor kinderen: knutselen

Kerststal Little People

Druk op de engel en er gaat licht stralen en luister naar de mooie kerstmelodie. Fisher Price Little People kerststal met 11 speelfiguren. Druk op de engel en er gaat een licht stralen en klinkt er een mooie melodie. Wordt geleverd in try-me box. Leuk Sinterklaas cadeautjes voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees verder onder de afbeelding!

Kerststal Little People
Plah-Doh klei

Met Play-Doh maak je de mooiste creaties. Open je eigen dierentuin of kapsalon, maak heerlijke cupcakes of klei met je favoriete figuren van Frozen, Disney Princess en de Minions. Dit vind ik echt één van de leukste Sinterklaas cadeautjes voor kinderen. Klei is altijd een goed idee. Alleen het opruimen wat minder…

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes voor kids: Kleien

Nog meer Sintcadeaus voor alle leeftijden

Shop de leukste Sinterklaas cadeautjes kinderen ruim op tijd voor Sinterklaas. Voorkom zo teleurstelling dat je Sinterklaascadeau niet op tijd door de postbode bij je thuis wordt afgeleverd. Heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Dan helpt de winkel van ons allemaal je een eindje op weg. Let ook op hun aanbiedingen!

Ook kunnen je kinderen zich nog even laten inspireren door het bol.com speelgoedboek. Veel plezier met het Sinterklaasfeest!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen