Waar ben je naar opzoek?

De juiste basis ‘gear’ om vanuit huis te werken

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De juiste basis ‘gear’ om vanuit huis te werken

Eerder deze week schreef ik een blog met wat je kan doen als je vanuit huis wil werken. Er zijn vele mogelijkheden met een laagdrempelige instap. Heb jij de ambitie om vanuit huis te werken? Kijk dan even hier! Als je ervoor kiest om vanuit huis te werken heb je niet veel nodig maar het is wel handig om een aantal dingen voor je ‘workstation’ at home aan te schaffen. Wat heb je écht nodig als je vanuit huis wil werken?

Wat heb je nodig om vanuit huis te werken?

De beste computer

Het is echt een MUST om een goede computer te hebben. Het liefst de beste. Zoek een computer die bij jou én je onderneming past. Ik weet dat de keuze reuze is en ieder persoon zoekt wat anders. Ben jij nog op zoek naar een goede computer, kijk dan bij Ikbenstil computers. Zij ontwerpen (stille!) computers: een workstation, industriële computers en office pc’s voor beursgenoteerde bedrijven, het MKB maar ook kleinbedrijven en particulieren. Ook voor jou is er een maatwerk oplossing.

Het bedrijf maakt ‘gereedschap’ dat zich aanpast aan jouw onderneming. Dat is wel heel fijn, want zo kun jij precies de juiste computer kiezen die bij jouw onderneming past. Ik kan uit ervaring zeggen dat een computer op maat een musthave is en een investering waard. Je moet er niet aan denken dat je net je administratie gedaan hebt en je pc ermee kapt. Of dat je net een prachtige illustratie gemaakt heb (uren tijd!) en deze foetsie is. 

Laat je bij Ikbenstil computers informeren over de mogelijkheden.

Lees ook: De donkere kant van het bloggen

Offline schrijfwaren 

Ondanks dat ik een groot fan ben van online werken, heb ik afgelopen jaar toch gezorgd voor structuur door een offline notitieboek te kopen en een planner om structuur in mijn werk te brengen. Ik werd er een beetje gek van om alles online te doen en ik vind het een verademing dat ik ook eens met pen op papier kan schrijven. Het werkt voor mij ook veel beter omdat ik mij kan focussen op mijn taak op mijn computer en mijn to-do lijst op papier ernaast kan leggen.

Een goede telefoon met abonnement

Omdat ik een internetbedrijf heb doe ik eigenlijk alles via Skype, mail en telefoon. Veel gesprekken voer ik tegenwoordig via FaceTime omdat het mij zoveel tijd bespaard om heen en weer te rijden. Ik wil mijn tijd effectief benutten en daarom moet ik echt een goede telefoon hebben waarmee ik zakelijke afspraken kan voeren. 

Verse koffie

Ik kan genieten van goede koffie. Daarom heb ik op mijn kantoor aan huis ook een eigen koffiezetapparaat voor verse koffie. Zo heb ik toch een beetje het gevoel dat ik op een echt kantoor werk, maar dan wel met koffie die lekkerder is!

Noise canceling headphones

Om ervoor te zorgen dat ik thuis niet afgeleid wordt door het piepje van de wasmachine of de schoonmaakster die aan het stofzuigen is, heb ik noise cancelling headphones gekocht. Deze headphone is echt een verademing! Ook super fijn om mee te nemen in het vliegtuig! Mijn man neemt hem altijd mee als hij op zakenreis gaat naar China en dus lang in het vliegtuig moet zitten.

Een werkplek

Als je vanuit huis werkt heb je niet veel nodig maar het is wel fijn om een plek voor jezelf te hebben waar je kan werken. En stukje van de eettafel wat jijzelf inricht, een eigen kantoortje op zolder of een bureau in je slaapkamer. 

Wanneer je vanuit huis werkt heb je maar weinig nodig. Het ligt er natuurlijk wel aan maar bovenstaande zijn toch wel de basis benodigdheden. Per ‘baan vanuit huis’ vul je dat weer aan met items die voor jouw werkzaamheden nodig zijn.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen