Waar ben je naar opzoek?

Een dagje op de Huishoudbeurs. Zowel traditie als verfrissend!

1 minuut lezen Esmee
Een dagje op de Huishoudbeurs. Zowel traditie als verfrissend!

Al ruim 10 jaar ga ik naar de Huishoudbeurs. De Huishoudbeurs is niet suf maar echt heel leuk. Dit jaar mocht ik voor Love2BeMama een kijkje nemen achter de schermen. Wat wordt er al hard gewerkt als ik binnenkom om alles in orde te maken voor de opening om 11 uur! Hier heb ik goed zicht op de beurs voordat deze wordt bezocht door alle duizenden bezoekers.

De huishoudbeurs

Naar de huishoudbeurs

Wat direct opvalt zijn deze lege terrassen en massagestoelen. Straks, en vooral vanaf halverwege de dag, zullen vermoeide ruggen hier tegenaan leunen terwijl de verkopers uitleg geven. En ja, ze werken echt! Vorig jaar heb ik er ook een aangeschaft.

Op bezoek bij de huishoudbeurs

Tja, wat zal ik hierover zeggen… De gangen lijken zo breed, maar na een paar uur zie je het paarse tapijt bijna niet meer. Het is er dan zo gezellig druk met winkelend publiek dat ik soms over een trolley struikel. Ik snap echt dat niet iedereen tassen kan sjouwen vanwege gezondheidsklachten of dat ze het gewoon heel makkelijk vinden maar let op… men verwacht niet altijd dat er achter jou nog een kar aanrolt.

Armbanden op de huishoudbeurs

Op de huishoudbeurs

Door het jaar heen hoor ik vaak de vraag in mijn omgeving “Waar heb je die leuke armband gekocht?” “Op de Huishoudbeurs!” Want op de beurs zijn zoveel leuke accessoires stands! Ik vind ook elk jaar iets nieuws. Dit keer foam klei. Het is boetseermateriaal waarmee je fotolijstjes of dierenvormen mee kan versieren. Hier kon ik zeker mee thuis komen voor de kinderen!

Flowee op de huishoudbeurs

 

Waar ik ook mee thuis mocht komen, was een massagehand en een soort acupunctuur mat. Voor ontspanning, rust en pijnbestrijding is het zeker het uitproberen waard. Voor zowel mijn man als voor mijzelf. Ik ben erg benieuwd!

Shoppen op de huishoudbeurs

Als afsluiter nemen mijn vriendin en ik altijd een verfrissend ijsje om alles even te laten bezinken; alle leuke koopjes, verhalen van andere bezoekers, tips van verkopers en geklets met elkaar. Het leukste vriendinnenuitje van het jaar zit er helaas weer op!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen