Waar ben je naar opzoek?

Co-sleeping ouders hebben geen seks, toch?

2 minuten lezen denise Denise Meijer
Co-sleeping ouders hebben geen seks, toch?

Tijdens mijn laatste blog over ouders die liegen over hun co-sleeping-gewoontes, las ik meerdere reacties met de vraag: “Hoe zit het dan met je seksleven?” en het is niet de eerste keer dat ik deze vraag heb gehoord of gelezen. Kennelijk zijn veel mensen in de veronderstelling dat als je een ouder bent die met kind(eren) op één kamer slaapt, er eigenlijk nog maar weinig van seksen komt.

Maar ik kan jullie gerust stellen!

Seks behoort altijd tot de mogelijkheid. Ja, je hoort het goed! Zelfs al slapen je kinderen in het gebruikelijke ‘seks-stekkie’. Het seksleven van co-sleepers is eigenlijk alles behalve ‘ingedut’ of uitgestorven te noemen. Het is namelijk niets anders dan een (niet kloppend) vooroordeel dat de ouders die op één kamer slapen met hun kinderen, hun relatie tekort zouden doen, omdat seks vanaf dat moment tot een definitief verleden lijkt te horen. Tenslotte is het bed ook echt de enige plek waar je kan wippen, toch?

Lees ook: Betrapt door je kind tijdens mindblowing seks!

Zijn we nu echt onze konijnenjaren vergeten? Toen konden we toch ook van bil op elke plek waar het op dat moment lekker uitkwam? Nou samen-slapende-ouders doen feitelijk gezien niets anders en om heel eerlijk te zijn: Als er creatieve seksers zijn; dan zijn het deze ouders wel!

Maar voor de mensen die nog twijfelen heb ik een lijstje gemaakt met plekken waar co-sleepers zoal hun ‘vertier’ zoeken. Buiten het ouderlijk bed om, natuurlijk!

Want uh… Deze is momenteel in beslag genomen.

1. De badkamer
Onder de douche, in het bad. Leuk! En ook nog eens milieuvriendelijk! Waterbesparing door samen ‘nat’ te worden. Is er iets leukers dan dat?

2. Op de bank
Een logisch alternatief in plaats van het vertrouwde, comfortabele bedje. Al is het waarschijnlijk geen goed idee om tegen je visite te vertellen dat hun zitplek na zonsondergang veranderd in een wiplocatie…

3. In het washok
Voor de pro’s onder ons is seks op een draaiende wasmachine ook nog een optie.
(neuriet op het moment: “Kleine wasjes, grote wasjes…”)

Lees ook: Belgen doen aan Samsonseks

4. Op een luchtbed in de woonkamer
Of gewoon een matras, of een kleedje… Ruimte + comfort + een gevulde koelkast op struikelafstand = een overduidelijke SCORE!

5. Op het toilet
Jup… Dat lukt prima en er zit een slot op! Ook niet verkeerd…

6. Op een stoel
Helemaal chill als dit een super-de-luxe relaxfauteuil blijkt te zijn, maar een standaard eetkamerstoel volstaat ook hoor!

7. Inkoppertje na de stoel: Op een tafel!
Zo kan je toch nog een beetje liggen.

8. Op het aanrecht
Of over het aanrecht. Het is maar net wat je prettig vindt als je de volgende ochtend de kindertjes hun bammetjes staat te smeren.

9. Op de baby-/ kinderkamer
Want tsja… Zo maakt in ieder geval nog IEMAND gebruik van deze zorgvuldig uitgekozen, dure kamertjes.

10. Op elke plek waar het voor vijf minuten kind-vrij is
Voor een vluggertje uiteraard. Heb je zin? Zijn de kinderen stil, want druk bezig met Netflixen? Dan is het een kwestie van broek laten zakken en gaan met die banaan! Met een beetje geluk zelfs in je eigen bed!

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen