Waar ben je naar opzoek?

Beyoncé wordt tweelingmama en verbreekt record met ‘I have three hearts’ 

1 minuut lezen Marian Alons
Beyoncé wordt tweelingmama en verbreekt record met ‘I have three hearts’ 

Waarschijnlijk heb je het al op voorbij zien komen: Beyoncé en Jay-Z zijn in verwachting van een tweeling! Ze deelde dit vrolijke nieuws op haar website en Instagram. Die foto is nu de meest gelikete foto Instagram.

Bij de foto schrijft de superster: “We willen onze liefde en blijdschap graag met jullie delen. We zijn dubbel gezegend. Ontzettend dankbaar dat we onze familie mogen uitbreiden met twee mensen. We danken jullie voor alle goede wensen.”

Binnen no time was het babynieuws trending topic op Twitter. Inmiddels staat het aantal likes op haar Instagram-foto op meer dan 9 miljoen en over de 400.000 felicitaties! Hiermee heeft ze met gemak het record van Selena Gomez verbroken, die had ‘maar’ 6,3 miljoen likes en ruim 260.000 reacties.

Op haar website deelt ze nog meer foto’s van de zwangerschapsshoot. Beyoncé is hier onder andere naakt te zien en onder water als een zeemeermin. Ook komt grote zus Blue Ivy voorbij en allerlei romantische foto’s van jaren geleden van het stel.

Lees ook: Dit is dé BABY AGENDA van 2017

Volgens sommigen komt dit nieuws als een cadeautje, omdat de wereld dit nodig had. Ook gingen er geruchten dat het niet zo lekker zou gaan in de relatie tussen Beyoncé en haar man, rapper Jay-Z. Daar blijkt dus niks van waar.

Drieling

Ze zijn niet het enige stel met bijzonder meerling babynieuws. Zanger Pharrell Williams, bekend van de hit ‘Happy’ vader geworden van een drieling! Moeder Helen Lasichanh maakt het goed. De 8-jarige Rocket is nu grote broer. De namen en wat voor geslacht de drieling heeft is onbekend.

Bron: Today.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen