Waar ben je naar opzoek?

Beste Kruidvat luiers van 2020

3 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Beste Kruidvat luiers van 2020

Het is altijd interessant om te zien wat in een jaar de beste luiers zijn. Zo krijg je als moeder informatie tot je beschikking om te ontdekken wat het beste voor je baby is. Je wilt toch ook het allerbeste voor je kindje. Daarom kies je voor het beste en in dit geval is dat mogelijk met de beste Kruidvat luiers van 2020. Er zijn zowel luiers voor pasgeborenen van dit huismerk als voor peuters en kleuters. Er zijn meerdere redenen waar ze als beste uit de bus komen.

De luiers hebben allemaal een goede kwaliteit. Bovendien is er sprake van een ruim assortiment. Ook geldt voor de luierbroekjes en de luiers dat de prijs scherp is en daarom de verhouding tussen prijs/kwaliteit zo goed is. Je betaalt dan ook niet de hoofdprijs, zoals in vergelijking met andere merken. Dat is heel fijn, want baby’s zijn al duur genoeg. Veel mensen stappen later pas over, maar bij newborn worden juist de meeste luiers per dag gebruikt! Ontdek hier welke Kruidvat luiers in 2020 als beste uit de bus komen of lees het in de Kruidvat luier test.

NewBorn luier

De NewBorn luier van Kruidvat is voor pasgeborenen de absolute nummer 1 als het om luiers gaat. Wat is belangrijk als je baby net is geboren? Dat je baby zich fijn en comfortabel voelt. Natte billetjes nemen dat comfortabele gevoel weg en zorgen zelfs voor rode en pijnlijke babybilletjes. Dat wil je niet als moeder zijn en daarom is de NewBorn luier zo perfect. Deze luiers houden de billetjes namelijk lange tijd droog. Zelfs als je pasgeboren baby al lange tijd doorslaapt in de nacht.

Overdag hoef je alleen maar naar het plasalarm op de luier te kijken om te zien of je de luier moet verschonen. Begin je vanaf de geboorte met het gebruik van NewBorn Luiers? Het hangt vanaf het gewicht af welk model geschikt is. Zo is een NewBorn Extra Small (maat 0) luier voor je baby met een gewicht tot 3 kilogram geschikt. De NewBorn Small (maat 1) is ideaal als je pasgeboren baby een gewicht heeft tussen 2 en 5 kilogram. Je stapt over naar een NewBorn Mini (maat 2) luier als je baby een gewicht van 3 tot 6 kilogram heeft.

Maat 3 & 4 van Kruidvat

De luiers maat 3 & 4 van Kruidvat zijn speciaal ontwikkeld met flexibele kenmerken. Dat geldt overigens voor alle luiers, want de beweeglijkheid staat uiteraard voorop. Bij baby’s die rollen, kruipen en staan, is de beweeglijkheid vanzelfsprekend groter dan bij een pasgeborene. Wat betreft de bewegingsvrijheid geldt dat de luiers maat 3 & 4 van Kruidvat perfect zijn. Het rugelastiek sluit goed aan en zorgt voor een uitstekende pasvorm.

De luiers maat 3 van Kruidvat zijn Midi luiers en te gebruiken voor kindjes van 4 tot 9 kilogram. Is je kindje al wat zwaarder dan zijn de Maxi luiers maat 4 ideaal. Deze luiers zijn te dragen door kindjes die tussen de 7 en 18 kilogram wegen. Dat deze luiers tot de beste behoren, komt niet alleen door de grote mate van bewegingsvrijheid. Uiteraard is er sprake van een uitstekende absorptie van vocht en voelt het materiaal fluweelzacht en heerlijk aan.

Luierbroekje van Kruidvat

Het luierbroekje van Kruidvat is eveneens een van de beste luiers van 2020. Als je kind al wat groter is en op weg is naar zindelijkheid zijn luierbroekjes ideaal. Deze moeten dan wel comfortabel zitten en de bewegingsvrijheid niet in de weg staan. Ook is het belangrijk dat ongelukjes worden opgevangen door de luier, zodat de billen droog blijven. Dat is het geval bij de luierbroekjes van Kruidvat.

Er is overigens nog een reden dat de luierbroekjes tot de beste luiers van 2020 behoren. Dat heeft te maken met de duurzaamheid. Er is namelijk sprake van de toekenning van een EU Ecolabel op de luiers en luierbroekjes van Kruidvat. Zo is er eveneens voorzien in het FSC keurmerk. Het kopen van Kruidvat luiers als de beste luiers van 2020 betekent dan ook dat je een bijdrage levert aan duurzaamheid.

Lifehack voor moeders: welke luiermaat bij welke leeftijd?

Ik loop dus altijd de klooien met luiers. Zit ie nog goed? Niet te strak? Of te groot? Oeh… doorgelekt. Toch een kleinere maat nemen? Die kilo’s op de voorkant zeggen me niet zoveel. Bij het ene merk klopt het…

  • Saskia Schreurs
Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen