Waar ben je naar opzoek?

Avonturenpark Hellendoorn, een park voor iedereen!

2 minuten lezen Esmee
Avonturenpark Hellendoorn, een park voor iedereen!

Naar een attractiepark gaan, was voor mij vroeger altijd heel erg speciaal! Nog steeds heeft het iets magisch… spannende attracties, sprookjesfiguren, op elke hoek iets nieuws te ontdekken, patatjes of een ijsje… Gelukkig hebben mijn kinderen hetzelfde en deze keer gaan we een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn. Iedereen is enthousiast!

Welkom in Avonturenpark Hellendoorn

Meten is weten

Bij de ingang worden alle kinderen door het personeel van Avonturenpark Hellendoorn opgemeten. Hierna krijgen ze een polsbandje in kleur van hun lengte om. Bij elke attractie staat een bord welke kleuren hierin mogen en welke niet. Duidelijk voor iedereen! Een extra voordeel van dit polsbandje is het telefoonnummer wat er ook op genoteerd kan worden. Wel zo veilig! Nu kunnen we van start, want we lopen direct tegen de eerste vraag van de speurtocht aan. Daar is mijn dochter altijd voor in…

De sterkste manWe zijn in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Kriebels in je buik, nat worden of je door de lucht laten schieten…

Bij de eerste attractie is het al raak… Het schip is heel traag en de beugels gaan door een veiligheidsmechanisme niet open. Mijn dochter bedenkt vrolijk dat ze nog wel een tijdje in haar favoriete attractie zit, maar gelukkig is de monteur er snel bij. Iedereen kan weer genieten van de kriebel in zijn buik! Daar kan ik echt niet tegen. Wat wel echt aan mij besteedt is, zijn de achtbanen! Gelukkig heeft mijn zoon dat ook en gaat vandaag de kleine achtbaan proberen… ‘Vind jij het spannend? Ik echt niet!!’ zegt hij trots en vol enthousiaste spanning.

Het vliegende schip in Avonturenpark Hellendoorn

Ondertussen gaat de rest eens bekijken hoe nat je kan worden in de wildwaterbaan. ‘Zullen we gaan of niet?!’

Wildwaterbaan Avonturenpark HellendoornAchtbanen Avonturenpark Hellendoorn

Ook voor de jongste kinderen echt heel veel uitdaging

Wat ik vaak zo lastig vind op deze dagen, zijn de lange wachttijden voor de attracties. De jongste kinderen houden het vaak niet vol en dat is toch jammer op zo’n vrolijke dag. Op dit park is er zoveel aanbod van attracties dat de wachttijden reuze meevallen. Soms zelfs gewoon geen rij; ‘Nog een keer!!!’ hoor ik dan. De jongste mocht nog niet overal in door zijn lengte. Terwijl de oudste die attracties afgaat, maak ik een rondje door het gedeelte alleen voor kinderen tot 1.20 meter. Hij voelt zich koning te rijk!

Avonturenpark Hellendoorn voor kleintjes

Super dag gehad!

Na een heerlijk ijsje en heel veel rondjes over dit park, is het helaas al 17 uur… snik, snik! Met een voldaan gevoel lopen we naar de auto waar de kinderen nog nagenieten met een doe boekje van Avonturenpark Hellendoorn. Oh ja, de kaart van de speurtocht hebben we ingeleverd en wie weet winnen we nog een leuke prijs. Tot de volgende keer!

Dag Hellendoorn 

Dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 8 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 8 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 8 maanden geleden
  • 4 minuten lezen