Waar ben je naar opzoek?

Ouders bewandelen met kind van vijftien maanden de Appalachian Trial

1 minuut lezen Marian Alons
Ouders bewandelen met kind van vijftien maanden de Appalachian Trial

 

Ze is nog maar 15 maanden oud en heeft nu waarschijnlijk al meer van de wereld gezien, dan jij. Ellie is het dochtertje van Bekah en Derrick Quirin. Met z’n drietjes bewandelen ze de Appalachian Trial van 3500 kilometer.

Met haar 15 maanden is Ellie de jongste persoon ooit die de trial zal lopen. In maart begon het gezinnetje met de route. Haar ouders Bekah en Derrick willen het meisje zo veel mogelijk laten zien van de natuur. Het is geen makkelijke reis, aangezien Ellie nog 6x op een dag borstvoeding krijgt en het meisje grotendeels gedragen moet worden.

Lees ook: 5x de beste tips van een familie die non-stop reist

De ouders vinden het heel bijzonder om samen met hun kind zoveel speciale momenten te beleven. Mama Bekah: “Mensen zeggen altijd dat de tijd vliegt als je kinderen krijgt en dat ze graag willen dat de tijd wat langzamer gaat. Nou, ik denk dat dit de beste manier is om dat te doen.”

Veel ouders kunnen erg opzien tegen de reis of een vakantie met een kleintje. Toch heeft het Amerikaanse stel besloten om die onzekerheid weg te doen en zo begonnen ze aan hun 1 jaar durende trip. Bekah en Derrick hebben allebei hun baan een jaar stopgezet voor deze reis. Tien minuten vanaf hun huis in Virginia begint de Appalachian Trial.

Lange reis

De Applachian Trial is een route van 3500 kilometer, waarbij je door 14 staten van Amerika reist. Het staat bij veel mensen op hun bucket-list. Gelukkig is de kleine Ellie een makkelijk meisje. Ze houdt ervan om dutjes te doen en kan bij haar ouders op de rug de wereld goed zien.

Lees ook: Reizende mama’s met kindjes: hoe doe je dat toch?

Overdag wordt er veel gelopen en in de avond is er tijd om met Ellie te spelen. Ze gebruiken de reis ook om langs familie en vrienden te gaan, die langs de route wonen.

Bron: DailyMail – Bron hoofdafbeelding: Pixabay
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen