Waar ben je naar opzoek?

Een prachtig voorbeeld van succesvol co-ouderschap!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Een prachtig voorbeeld van succesvol co-ouderschap!

Ja, we hebben al meer van dit soort verhalen gedeeld. Maar we krijgen er gewoon geen genoeg van, dus doen we er nog eentje! Deze ouders laten even zien hoe co-ouderschap ook kan!

De ouders van Maddy, Tiffany en Joseph, gingen uit elkaar toen Maddy twee maanden oud was. Dat leverde natuurlijk wat spanningen op, want je gaat nou eenmaal niet uit elkaar omdat je elkaar zo aardig vindt. Maar beiden vonden de liefde weer en hertrouwden. Maddy had dus naast een vader en een moeder, nu ook een stiefvader en stiefmoeder.

Lees ook: Bedankt, lieve stiefmoeder!

De twee stellen namen samen de zorg voor Maddy op zich. Er werd ook wel eens samen gegeten, of een uitstapje gemaakt. Zo werden er ook plannen gemaakt om naar Disneyland te gaan. Maar dat zou alleen met papa en stiefmoeder zijn…Dacht Maddy.

Verrassing!

Toen Maddy bij de ingang van het park kwam, kreeg ze een grote verrassing! Daar stonden namelijk haar moeder en stiefvader te wachten! De twee stellen hadden dit geregeld speciaal voor hun kleine meid. Stiefmoeder had zelfs t-shirts laten drukken, met op de achterkant bij de ouders #CO-PARENTING en bij Maddy #BESTDAYEVER. Op de voorkant stond wie er papa, mama, stiefvader en stiefmoeder waren. Dat leverde bijzondere foto’s op!

Joseph Hawkey
Joseph Hawkey

Wat is nou het geheim van zo’n goed co-ouderschap team? Volgens Joseph zijn dat twee dingen: geduld en begrip. “En dat lukt niet in één dag,” voegt hij er nog aan toe. Wat ook helpt, is dat alle ouders hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk Maddy laten blijken dat ze allemaal om haar geven. Lief!

Bron: Huffington Post

Bron hoofdbeeld: Joseph Hawkey

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen