Waar ben je naar opzoek?

Hoe ik in korte tijd 5 kilo afviel (het eindresultaat + winactie)

4 minuten lezen Redactie Commercieel
Hoe ik in korte tijd 5 kilo afviel (het eindresultaat + winactie)


Het waren nog vijf weken tot de zomervakantie… En natuurlijk moesten er last minute nog weer wat kilo’s af. Volgens mij is dit voor veel vrouwen herkenbaar. Bij mij is het ieder jaar hetzelfde liedje. Toch ben ik dit jaar wel iets eerder begonnen. Niet alleen met lijnen. In mei is de knop omgegaan en nu sport ik twee keer per week bij een Personal Trainer. Ook let ik veel meer op mijn voeding. Daarnaast heb ik nog een twee wekelijks programma van Weight Care gevolgd en dat alles bij elkaar werpt zijn vruchten af… Ik vertel je alles over mijn resultaten so far en ik hoop je hiermee te inspireren.

Is het al zichtbaar?

In deze blog schreef ik al over mijn strijd tegen de kilo’s en wat ik er aan doe. Inmiddels is het niet echt meer een strijd maar heb ik er een levensstijl van gemaakt. Nu ik al een paar maanden twee keer per week sport, op mijn voeding let én daarnaast de producten van Weight Care gebruik, durf ik eindelijk te zeggen dat het zichtbaar wordt. Zichtbaar in de spiegel. Een aantal mensen vroegen al aan mij of ik afgevallen was. Zelf zag ik het tot voor kort nog niet en zocht ik veel bevestiging. Maar afgelopen week stond ik voor de spiegel en zag ik écht dat mijn rondingen minder aan het worden zijn. Vooral mijn bovenbenen worden minder volumineus. Dat was voor het eerst dat ik het zelf zag en ik werd er blij van!

Lees ook deze blog!
Help! Die extra kilo’s moeten eraf. Maar hoe?

Lichamelijke klachten

In eerste instantie ben ik gaan sporten om mijn klachten te verminderen: ik heb een heupafwijking en daardoor veel pijn aan mijn rechterheup én ik heb nog steeds bekkenklachten. Ook wilde ik dat mijn spieren wat sterker zouden worden. Afvallen? Leuk en mooi meegenomen maar eerst mijn klachten verminderen. Dat is wat ik wilde bereiken met sporten. Mijn klachten worden minder én mijn spieren worden sterken. Dat is heel fijn. Maar een nog fijnere bijkomstigheid is dat mijn vet afneemt! Elke zes weken word ik gemeten en gewogen. Komende week mag ik weer… Ik zat een beetje in een dip en afgelopen week ging het sporten niet zo lekker maar nu ik zie dat ik resultaat boek heb ik er weer zin in.

Weg met de hardnekkige kilo’s

Via Weight Care heb ik een programma gevolgd om in ‘shape te komen voor de zomer’: #summerproofweightcare. Dit om de laatste hardnekkige kilootjes kwijt te raken. Ik ben wel wat kilo’s kwijtgeraakt maar mijn einddoel heb ik natuurlijk nog niet behaald. Ik heb mijn Personal Training periode met drie maanden verlengd en ik blijf er tegen strijden.

Het programma heeft zeker geholpen. Ik heb gedurende twee weken de maaltijdvervangers van Weight Care gebruikt en per dag één of twee maaltijden vervangen door de maaltijdvervanger. De afslankshake met vanille smaak is mijn favoriet! Deze is makkelijk klaar te maken en smaakt naar een milkshake. Geen slecht begin van de ochtend. Daarbij at ik ook nog meerdere keren per week een 12-uurtje reep in verschillende smaken. Vooral de Pinda-Noga smaak vond ik erg lekker. En als tussendoortje natuurlijk een Chocolade & Hazelnootreep.

-5 kilo

Ik ben heel tevreden over de maaltijdvervangers van Weight Care. Het is voor mij een steuntje in de rug én net dat beetje extra wat ik nodig heb. Volgend week gaan we op vakantie maar na de vakantie wil ik de maaltijdvervangers weer gaan inzetten. Een maaltijdvervanger is ideaal als je af wil vallen!

Inmiddels ben ik sinds mei 5 kilo afgevallen, is mijn vetpercentage afgenomen en heb ik meer spieren gekregen. Dit weet ik door die metingen die ik elke zes weken krijg. Dit resultaat heb ik geboekt door te sporten, veel water te drinken, het programma van Weight Care te volgen en op mijn voeding te letten. Het afvallen in kilo’s zegt trouwens niet zoveel. Want als je veel sport krijg je meer spieren. Kijk vooral in de spiegel. Wat je daar ziet is het meest betrouwbare! En hoe je je voelt.

Mag ik jou blij maken?

Als je mijn vorige blog gelezen hebt weet je dat ik 5 pakketten weg ging geven. Inmiddels zijn er 5 vrouwen heel blij gemaakt met een pakket en zijn ze ook begonnen met het Weight Care programma. In een andere blog zal ik hun ervaringen delen en laat ik zien wat voor resultaten deze vrouwen geboekt hebben. Ik ben benieuwd!

Heb jij het pakket niet gewonnen maar wil jij wel meedoen aan het #summerproofweightcare programma? Dan heb ik goed nieuws. De hele maand augustus kun je het gehele assortiment van Weight Care* met 20% korting bestellen op de website.

*Met uitzondering van de maaltijdrepen.

En… ik mag 5 bikinibonnen verloten t.w.v. 50 euro. Super leuk natuurlijk! Wil jij deze bon winnen? Laat mij vooral weten door een leuke reactie achter te laten in de comments waarom en wie weet maak ik jou deze week nog blij.

Dit is een gesponsorde blogpost.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reacties
 • Will zei

  Ik moet 20 kilo kwijt en ben 2 weken geleden gaan lijnen via de Dietiste en ben al 3 kilo kwijt.
  Hopelijk lukt het mij om vol te houden.
  Graag doe ik mee voor deze bikinibon.
  IK volg je op Bloglovin en wens veel succes met het afvallen.
  Ik weet dat het moeilijk is, maar zet door!

 • Trudy zei

  Altijd moeilijk om weer wat kilos te gaan verliezen… maar ook hier de at rijd aangegaan! Beter voor mijn grond heid en bloeddruk… min taktiek? Minder snoepen, meer fruit en meer thee en water drinken…. Bewegen/sporten is nog lastig…. maar straks weer 1x per week sporten! Lekker in je vel komen is heel.belangrijk! Veel succes!

 • Marije zei

  Mijn gewicht is de afgelopen jaren aardig een jojo. 2x aangekomen door een zwangerschap en daartussendoor en erna enorm afgevallen door een ziekte aan mijn galwegen. Ik ben 178 cm en heb van alles gewogen tussen de 56 en 90 kilo. Inmiddels is mijn gewicht weer stabiel en redelijk gezond. Ik heb een enorm litteken over mijn buik lopen van de operatie die ervoor gezorgd heeft dat ik weer gezond ben en dat zorgt er voor dat ik me niet echt prettig voel in een bikini. Ik heb het gevoel dat mensen naar me staren. Misschien dat de juiste bikini me het extra beetje zelfvertrouwen geeft dat ik nodig ben.

 • Jacqueline zei

  ja super graag. mn bikkini zit niet meer goed na 2 zwangerschappen. ook ben ik bezig met afvallen en bootcampen dua een nieuwe bikini zou top zijn!

 • Jolanda ten Broeke zei

  Al jaren durf ik geen bikini meer aan omdat ik me niet mooi genoeg vind. Ook ik sport nu meer en eet gezond en ben inmiddels 6 kilo afgevallen. Daarnaast ben ik ms patiënt en is zwemmen zeer goed. Mooi in een nieuwe bikini

 • Marijke zei

  Oef.. ik wil ook graag ergens beginnen, maar hoe en waar en wanneer ?! Blij in een bikini lijkt mij ook wel wat.
  Maar goed van jou en veel mama’s zeg, wat een doorzettingsvermogen weer. Knap!

 • Marleen zei

  Wat goed Linda! 5 kilo is fantastisch en het is een hele strijd. Ik weet er alles van, ik heb 28 maart een gastric bypass gekregen. Ik ben 35 kg kilo kwijt. Zou de bikini bon dan ook mega goed kunnen gebruiken. Ik was afgelopen week op vakantie en ophet strand en mijn vriend moest zijn hand op mijn billen leggen als het waaide. Anders zag heel Zeeland míjn blote kont. Zo waaide het broekje open. Nu hoor ik je denken waarom koop je dan geen nieuwe. Dat is het probleem heb continue nieuwe kleren nodig haha. Dus een bon zou zo mooi uitkomen, kan ik op mijn streef gewicht daarvan een prachtige bikini uitzoeken. N

  • Wow wat knap dat je die stap hebt genomen! Ik wil je heel graag blij maken met een bikini bon. Gefeliciteerd dus want je hebt er één gewonnen 🙂 Ik ga je een mailtje sturen!

 • Stoeremama zei

  Go fit it!!! Zelf ook 5 kilo kwijt nu nog 5 … dat is wat lastiger maar we gaan ervoor!! #powermama’s !!

 • Looking good babe! Ik ben ook al weer een week gezond bezig. Ik schreef er toevallig ook een blog over enkele dagen geleden 😀 Ik zeg: goed bezig en keep up the good work!

 • Vera zei

  Ik wil graag een bon voor een bikini winnen omdat ik ook heel wat afgevallen en het zo leuk zou vinden dit met een nieuwe bikini te kunnen ‘Vieren’

  Gr vera

 • Mieke zei

  Heel leuk eb goed bezig! Ik ben ook bezig met het verliezen van wat kilo’s en sporten omdat ik rugklachten heb.. het gaat prima alleen passen mijn bikini’s nu niet meer dus tijd voor een nieuwe 🙂

 • Anita te Gussinklo zei

  Super goed hoor, 5 kilo er af.
  Ik doe graag mee aan deze actie want ik heb een behoorlijke bikini tic.

 • Kaylani zei

  Aangezien ik nergens slaag voor een leuke (betaalbare) bikini en dus al 4 jaar in dezelfde rond loop, die onderhand echt wel aan vervanging toe is, zou de bon mij wel erg leuk lijken!

 • Anneliese de Waal zei

  Ik doe graag mee, ben vanaf April dit jaar gaan sporten, en het gaat heel goed, ik krijg er zelf lol in, zou graag een bon willen winnen voor een bikini, een extra stimulans 🙂

 • Nelly zei

  De zomer is toch nog niet voorbij?

 • neeltje zei

  ik zou graag nog een nieuwe bikini kopen, wij gaan in oktober nog een weekje naar de zon, en ik ben 5 kilo afgevallen, mijn oude bikini is een beetje te groot geworden…..

 • Ellen zei

  Wat een knappe prestatie!hier ga ik ook stilletjes aan starten,ik krijg steeds de opmerking van mijn dochter (4j) dat ik een dikke buik heb . Als motivatie om af te vallen om in een leuke bikini te pronken samen met mijn dochter zou heel leuk zijn!
  Groetjes

 • Manon Toemen zei

  Wat een herkenbaar verhaal! 12 weken geleden bevallen van een prachtige zoon maar natuurlijk nog niet al mijn kilo’s kwijt. Aangezien wij in het najaar nog een week naar de zon ga moet ik de komende weken toch echt nog aan de bak! En dan zou het als beloning natuurlijk superleuk zijn om een mooie bikini uit te mogen zoeken!

 • Alyt van der Heide zei

  Doe heel graag mee. Had (2 jaar geleden) een leuke bikini gekocht, dacht ik…
  Maar met een nogal onhandige sluiting, moet mij in bochten wringen om het ding aan te krijgen… Nu ben ik er klaar mee en wil heel graag een nieuwe bikini!

 • W Bakker zei

  Linda wat ben jij een doorzetter!

  Ik zou heel graag een bikini bon willen winnen. Het aankopen van een bikini is al een crime op zichzelf. Wat een drama om een goed zittende bikini te vinden. Maar is het echt wel zo erg? …. “Ligt het niet gewoon aan mijzelf. Ben ik te dik. Wat zou een ander…. ” Zo ging ik laatst, met een tip van een ander, op stap met mijn lieve oudste dochter. En ja, je raadt het al…. geslaagd maar voor een bikini? NO WAY, weer een badpak.
  Ik ben nu de strijd tegen de kilo’s aangegaan en wat zou het een leuk cadeau zijn, om aan het eind, met mijn bereikte kilo’s, toch eindelijk maar eens een bikini te kopen. En dan zou deze gewonnen bon mij enorm helpen en stimuleren om het nu toch eens echt te doen! Het kopen van een bikini!!

 • melissa zei

  Superknap gedaan van je zeg. En zo herkenbaar haha. Nu hoef ik nu niet meer in bikini, maar des te meer tijd om volgend jaar of straks in de kerstvakantie tijdens het zwemmen er top uit te zien!

 • Myrthe lugtmeier zei

  Hoi.

  Het zou super zijn om zo n bon te winnen. Na 2 zwangerschappen (jongste 4.5) maand ben ik 8 weken geleden begonnen met afvasllen. Inmiddels 4.5 kilo kwijt en veel cm ‘ers. Zo langzamerhand durf ik misschien weer een beetje in bikini..!:)

  Groet myrthe

 • Gea zei

  Super goed bezig Linda!
  Sinds de komst van ons 3e kindje eind febr dmv keizersnede ben ik sinds half april bezig met afvallen.. en een maand later ben ik begonnen met 3x in de week te sporten..
  Vind het nu echt “tijd” voor mezelf en goed voor mezelf te zorgen.. niet dat ik dat anders niet deed maar ik keek eerder niet op of Ok van een koekje of taartje (extra).. nu ben ik gericht bezig met voeding en al ruim 10 kilo kwijt.. vooral qua cm gaat het goed en valt het zien..
  binnenkort gaan we zwemmen met onze jongens maar goed ik durf me zelf echt, toen, niet te laten zien jn badpak of al helemaal geen bikini..
  aangezien het nu best goed gaat en alles weer wat in vorm komt zou ik dit een mooie stimulans vinden om voor mezelf wat leuks uit te zoeken…en m’n badpak die onder laagjes stof ligt en nu te groot is weg kan doen…

 • lottie zei

  WAUW! Geweldig resultaat, en wat een super leuke winactie! Ik doe graaaag mee!

 • Fenny zei

  Wat goed dat je zoveel bent afgevallen! ik ben zelf ook zowat 7 kilo afgevallen en ik heb nu zo veel meer zelfvertrouwen! Vroeger droeg ik altijd badpakken en durfde ik niet in bikini, maar nu als het zomer is, haal ik gewoon mijn bikini uit de kast! en dat geeft dan zo’n goed gevoel. 🙂

 • Yvonne zei

  Wat goed, Linda!! Werken aan het verminderen van je klachten en tegelijkertijd ook nog afvallen!

  Ik begon met koolhydraatarm eten, omdat mijn lichaam koolhydraten niet goed verwerkt en daar ook iedere dag vervelende klachten door had. Nu ik sinds eind februari koolhydraatarm eet, zijn die klachten helemaal weg. Tenzij ik een dagje spijbel, dan moet ik het de dag erna even bezuren. Maar tegelijkertijd ben ik ook 11 kilo afgevallen! Ook wel nodig, omdat die niet goed verwerkte koolhydraten ook aan mijn lijf bleven hangen… 😉 Ook ik sport erbij, om de dag ben ik een half uur in de weer. Voel me er goed bij! Mensen die het wisten viel het wel snel op, maar nu beginnen mensen die het niet wisten er ook over dat ze het zien! Altijd fijn natuurlijk! Er moet nog wel meer af; nog 15 en ik zou op een goed BMI uit te komen., maar het koolhydraatarm eten wordt bij mij ook een levensstijl, om de klachten (en kilo’s) niet terug te laten komen.

  Mijn lijf gaat er echt al anders uitzien en hoewel de zomer al een beetje afloopt, maak ik ook heel graag kans op een bikinibon!

 • Nina Mol zei

  Je ziet er erg goed uit! Graag wil ik je voorbeeld volgen! Je motiveert me om ook weer aan de slag te gaan 🙂

 • Yasmina zei

  Suoer gedaan!
  Je mag trots zijn op jezelf :).

  Ik maak graag kans op een bikinibon.
  Ben laatst met een vriendin op vakantie geweest. We gingen elke dag wel zwemmen, zij had 4 bikini’s mee en ik had er maar 1 haha. Ik moest ‘m dus elke dag wassen en droeg de hele week dezelfde :p
  Ik hoop dat ik deze bikini bon win zodat ik een nieuwe kan uitkiezen.
  Ik ben dol op bikini’s met een hoog broekje, ik ben namelijk onzeker over mijn buik. Dus heel fijn dat hoge bikini broekjes nu in zijn!

 • Ineke zei

  Geweldig, ik heb respect voor je! Ook voor mijn schoonzusje, zij gaat de strijd aan!!
  Niet voor mezelf, maar dus erg graag voor haar wil ik winnen. Een cadeaubon als stimulans.

 • Emma zei

  ik ben niet afgevallen, maar ik accepteer mijn gewicht en daar past een mooie nieuwe bikini bij.

 • Lianne zei

  Dat zou wel komisch zijn om een bikinibon te winnen in mijn geval, want ik heb sinds ik kleuter was geen bikini meer gedragen! En als ik foto’s terugkijk had mijn moeder dat ook al beter niet kunnen doen… 😉 Anyway, een dennetje zal ik nooit worden, maar nu ik in de dertig ben en me iets minder begin aan te trekken van wat anderen van me vinden (al zijn we er echt nog niet), zou het wel tof zijn om – stel dat ik zou winnen – echt het lef te hebben een bikini te kopen en die daadwerkelijk te dragen, gewoon, omdat het kan.

 • Erika van Koert zei

  Wat een leuke actie . Ik wilde ook nog 5 kg kwijt. Nu na de vakantieis dat 7 kg geworden. Een mooie bikini/tankini zou een goede stimulans zijn om die kilo’s nu echt eens leuke te raken.

 • Tamara zei

  Wat gaaf om te lezen zeg! Ik moet daar ook maar eens naar kijken. Volgende maand ga ik met mijn werk een weekend weg. Een nieuwe bikini zou ik daar echt heel goed bij kunnen gebruiken Dus ik doe graag mee voor de bikinibon.

 • ilsiee prins zei

  Dat ziet er goed uit! 😉 En klinkt ook veelbelovend! Hier is het nog eventjes 2 weken vakantie maar daarna gaat het serieuze leven ook weer beginnen… incl de strijd tegen de kilo’s! 😉
  Deze fijne korting is zeker handig, ga er denk ik wel gebruik van maken, thanks!!!!
  En zal het dan toch gaan gebeuren? 😉 in een bikini? hahaha..
  Ik doe graag mee,
  Groetje Ilsiee

 • Nynke zei

  Wat knap dat je bent afgevallen! Proficiat!!!

  Ik ben tot op heden al 25 kilo afgevallen! Ik begon op 128 kilo en ik weeg nu 103; ik moet nog 30!

  Het winnen van die bon zou me zo opfleuren in dit nieuwe, onbekende lichaam!

  Liefs, Nynke

 • Nina Haven zei

  Mooie prestatie, hoor! Ikzelf ben momenteel ook bezig, let vooral op m’n voeding, maar wat mijn beweging betreft moet ik nog wat beter m’n best doen…
  Een bon voor een bikini zou een mooie beloning zijn als ik 5 kilo er af heb…

 • wilmsen anita zei

  dat is een extra stimulans om af te vallen

 • Wat een toepasselijke actie, leuk, ik doe graag mee.

 • Marion Poeste Thomas zei

  hihi dat lijkt me wel heel gaaf! ik zou zeker graag kans maken op een bikini bon . al hoop ik dat het ook een tankini mag zijn aangezien afvallen de komende periode voor mij niet aan de orde zal zijn; maar het tegenovergestelde; een groeiend pril zwangerschapsbuikje. dus een leuk setje dat past zou zeer welkom zijn.

 • Sanne van der willk zei

  In shape zijn is tof maar iets leuks om dat fantastische lijf heen is nog veel toffer! Ik doe graag mee.

 • Anita H. zei

  Ik wil heel graag een nieuwe bikini. Niet dat mijn oude niet meer past, maar het is gewoon tijd voor wat nieuws.

 • Margriet zei

  Oja vergeten te zeggen dat ik in december naar Kenia ga met de hele familie. Het streven is dat ik dan in een gloednieuwe bikini kan. December kerst is het doel.

 • Margriet zei

  Jazeker door 3 zwangerschappen en een zware moeilijke tijd ben ik veel aangekomen. Mijn man heeft besloten te stippen met werken waardoor ik nu meer tijd heb zo om echt te Gaan sporten. Ben nu nog tot zaterdag op.valantie. en maandag als de kinderen naar school gaan wil ik echt gaan starten. 3 dagen in de week. Nu moet het echt want zit nu op 44/46 en wil niet hoger dan moet ik andere winkels gaan shoppen. Ik krijg ook last cm klachten rug en benen.

 • Helma Keijzer zei

  Super knap. Het gaat om die knop he?! Houd vol wat een heerlijk gevoel moet dit zijn.
  Nu de zomervakantie voorbij is, ga ik een slinger geven aan mijn knop!
  Gezonder eten, veel water drinken en bewegen. Net 22 km gefietst… dit wil ik 3x per week gaan doen. Zodat ik met mijn dochter kan zwemmen in Een prachtig badpak in een maatje kleiner dan deze zomer!
  Ik doe graag mee.

 • miranda zei

  wow waanzinnig zeg dat is wat ik echt nodig heb

 • Annemaris zei

  DeZe zou ik heel graag willen winnen! Vorig naar begonnen met de strijd tegen de kilo’s en inmiddels 18 kg kwijt en vind dat ik daarom wel een nieuwe bikini heb verdiend! Ben er toch best trots op!!

 • Joyce Cornelissen zei

  Ik zou wel een bikinibon willen winnen. Ben sinds maart 17 kg afgevallen. En hoewel ik er nog niet ben, denk ik wel dat ik inmiddels in bikini gezien mag worden 🙂 Dat mmoest er maar eens van komen. Al moet mijn buik dan wel eerst een beetje bijbruinen na twee weken Italie in badpak.

 • Marian Zw zei

  Wat goed zeg! En ja de motivatie vasthouden is lastig als je zelf nog niet zoveel verschil ziet. Complimentjes van anderen helpen daar dan goed bij. Ik loot ook graag mee voor deze prijs. Als mama van vier kids heb ik ook rondingen genoeg, maar de ergste vier kilo zijn er vast af…de laatste loodjes zullen me wel zwaar vallen, maar alvast een leuke bikini uitzoeken is natuurlijk een feestje

 • Anja zei

  Ik zou graag een leuke bikini willen. Helaas voor mijn zomervakantie niet gelukt, omdat ik werd aangereden en hierdoor aan huis gebonden was en niet instaat was om te passen (internet shoppen) ivm de schaafwonden, blauwe plekken en kneuzingen.

 • Sab zei

  Oh dat lijkt me geweldig :). Ik ben na mijn tweede zwangerschap zes maanden geleden inmiddels 15 kilo afgevallen dus wil nu wel eens mijn zwangerschaps badpak de deur uit doen voor een mooie badpak /bikini

 • aman zei

  eindelijk ben ik op gewicht. 20 kilo afgevallen dus je raadt al hoe mijn bikini’s zitten. bij elke duik in het water is mijn topje 2 meter naar beneden geschoven. laat ik maar niet vertellen waar mn broeke zit……die ben ik namelijk gewoon kwijt. dus een nieuwe bikini zou mijn aankomende vakantie echt goed maken

 • Suzanne zei

  Ohhh die wil ik graag winnen. In april is de knop omgegaan en ben ik gaan lijnen. Inmiddels is er 9 kilo af en ben ik echt toe aan een nieuwe bikini voor we op vakantie gaan

 • Marian B zei

  Knap gedaan! Ik ben zelf net begonnen met de strijd tegen de kilo’s. Deze mooie prijs zou een mooie beloning en stimulans zijn om door te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 weken geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen