We hebben een… puppy! (+ hele leuke winactie voor de Kerstvakantie)

Onze kinderen zijn DOL op honden. Beide opa’s en oma’s hebben een hond en hun tante ook. Het is echt hun beste vriend. Ook papa is gek op honden en het is dan ook vaak te sprake gekomen of er bij ons ook een hond komt. Maar daar heb ik een duidelijk antwoord op: nee! Ook al ben ik opgegroeid met honden, ik heb echt niks met honden. Ik heb er zelfs een beetje een ‘hekel’ aan. Ze moeten mij ook altijd hebben: kwijl op mijn broek, hun kop op mijn schoot of een scheet laten wanneer ik naast ze zit. Ik vind dat ze teveel haren, stinken, kwijlen en ik vind het teveel gedoe om ze uit te laten. Ook ben je met een hond beperkt.

Hier komt geen hond…

Allemaal heel leuk die honden, vooral bij een ander. Misschien doe ik mijn gezin er heel veel plezier mee maar mijzelf echt niet. En zeker niet nu we net verhuisd zijn en we allemaal nieuwe meubels hebben. Sinds we hier wonen is er ook een nieuwe regel: geen honden in huis. In ons vorige huis tolereerde ik het nog maar nu wil ik het niet meer hebben. Als opa en oma met de hond komen mag deze dus in de garage…

Dat is even wennen voor iedereen (voor mij niet hoor, ben alleen maar blij met deze nieuwe regel) maar ach… alles went. Voor de hond is het absoluut geen straf, want er ligt een lekker matje en we hebben er vloerverwarming. Het beestje komt niks tekort.

Lees ook: Het grappigste robotje om mee te spelen: Minion MiP Turbo Dave

Een hond is net een kind

Ik moet toegeven dat ik er wel een zwak voor heb als ik zie hoe blij mijn kinderen worden van een hond. Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen maar aaien en lekker knuffelen. Een hond moet verzorgd worden, uitgelaten worden en je kunt niet zomaar even op vakantie of een weekendje weg. Want ja… wat doen we met de hond? Gelukkig komen ze vaak bij opa en oma en kunnen ze uren met de hond knuffelen en spelen. Hartstikke leuk!

Lees ook: Aanrader voor ouders en kids: Kidsproof tablet Kurio Tab Advance

Toch wel een hond?

Er is iets wat ik wel moet vertellen… Sinds kort ben ik toch een beetje overstag gegaan. We hebben een puppy in huis. Maar… het is een puppy die heel makkelijk is. Het is namelijk een robot puppy. Puppy Chippo is een puppy van de grote robot hond CHiP. Chippo is de stoerste van drie speelse puppies. Hij past heel goed in ons gezin. Chippo houdt er namelijk van om vele trucjes te vertonen en de kinderen vinden het hartstikke leuk. Als ze hem op zijn kop tikken geeft hij verschillende reacties: hij snuift, blaft geeft kusjes en niest. En mama is ook hartstikke blij want van Chippo hebben we wel de lusten, niet de lasten 😆.

Chippo wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je hem kunt laten dansen, zingen of je kunt hem vertellen welke kant hij op moet rollen. De kids kunnen lekker met Chippo wandelen. Hoeft mama het niet te doen! De Chippies kunnen een kamer zelfstandig verkennen en ze kunnen zelfs je tuin bewaken tegen indringers. Handig voor al die katten die onze tuin alweer als kattenbak gebruiken… Wanneer er een indringer komt, gaat hij blaffen (met behulp van sensoren).

Je snapt dat ik heel blij ben met deze aanwinst. Kinderen blij, mama blij. En uitlaten is geen verplichting!

Chippies Chippo is van het speelgoedmerk WowWee. Het Canadese WowWee ontwikkelt met creatieve ontwerpen, innovatieve technologie en veel plezier, high tech speelgoed en consumentenelektronica voor zowel kinderen als volwassenen. De introductie van WowWee’s Robosapien robot in 2004 was het startsein voor de verdere focus op baanbrekende technologieën met uiteindelijk award winnende gadgets en speelgoed.

Win vrijkaartjes voor de familiefilm De Familie Slim

Heb je de nieuwe familiefilm De Familie Slim al gespot? Hij draait sinds 6 december in de bioscoop. In de film hebben WowWee’s robothond CHiP en de drie robotpuppies Chipper, Chippette en Chippo ook een rol. Om hun nieuwe carrière als filmster te vieren, heeft WowWee mij 2×4 bioscoopkaarten gegeven. Die kun jij winnen!

De winactie is verlopen. De winnaars zijn Hanneke en Marian (zie reactie hieronder in de comments). Heel veel plezier met de bioscoop kaartjes!

BewarenBewaren

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

41 reacties
 1. Ja ik wil graag bioscoopkaartkes voor deze film winnen. Mijn dochters willen dolgraag een hond. En Benthe heeft nu van Sinterklaas de gele chippo hond gekregen en daar is ze dol op. Kan ze haar meenemen naar de film!

 2. haha ik herken mezelf helemaal in het eerste stuk. heel leuk zo’n hond…bij een ander. maar het robothondje is dan wel geweldig. wij dingen graag mee voor de bioscoopkaartjes om hem op het scherm te bewonderen.

 3. Mijn kinderen willen ook graag een hond maar met onze katten is dat geen optie. De film in de bioscoop zien zou dan wel een goede en leuke optie zijn!

 4. oh wat leuk. dat zou mijn zoon ook geweldig vinden. toch maar eens kijken in speelgoedwinkel en dan misschien voor zijn verjaardag geven.
  we hebben nu alleen katten in huis maar een robot hond zou wel grappig zijn.

 5. Wat een leuke film lijkt me dit; onze kids vinden zulke films leuker dan animatiefilms en ik stiekem ook. Dus ik waag graag een kansje zodat we in de vakantie naar de bios kunnen.

 6. Superleuk zo’n hondje in huis, dat zouden onze meiden ook wel willen! Ik waag graag een kansje om met mijn gezin naar de bios te mogen, een gaaf uitje voor in de kerstvakantie!

 7. Oh wat geinig zo’n Robot, een hond lijkt mij persoonlijk wel leuk maar als ik denk aan al die verplichtingen dan denk ik direct ‘laat maar’… misschien is deze wel iets voor mij en deze robot hondjes in de film lijkt ons gezinnetje wel leuk!

 8. Sinds m’n dochter naar school gaat (net goed een maand 4 jaar) wilt ze ook ineens heel graag een puppy.. waar dat vandaan komt is mij een raadsel. Bovendien roept haar broertje van 1 jaar bij elk dier die hij ziet: ”woeffff” of “koe” .. dus ja, iets van electronisch huisdieren zou hier goed op zijn plek thuis en een heel goed huisje terechtkomen.
  Ik zou dit heel graag willen winnen voor m’n kindjes!

  En die bioscoopkaartjes! Nou dat staat natuurlijk gegarandeerd voor een leuk uitje! En hoe toevallig dat hier thuis papa en dochter graag biosuitjes doen samen!

  Dus ik blijf even duimpje draaien!!

  Groetjes Ariati

 9. Bij ons zijn het niet alleen de kinderen die graag een hond willen maar ik zelf ook. Echter ben ik realistisch genoeg om te weten dat het nu niet zo handig zou zijn. Ik werk wel niet heel veel uren maar zou toch iets moeten regelen voor 2 dagen in de week. Daarnaast zijn de kinderen nog te jong om zelf met de hond te gaan wandelen. Dus ik wacht sowieso nog een paar jaar. We krijgen af en toe een logeerhondje, ook leuk!

  We willen in de kerstvakantie graag naar die film van De familie Slim dus ik maak graag kans op die 4 kaarten.

 10. Zo gaaf! Wij hebben twee slimme zoontjes die van ontdekken en van proefjes houden. Floris van 8 jaar heeft een wetenschap boek van sint gekregen met proefjes. Hij zei gisteren nog dat hij de hts wil gaan doen en robots bouwen. Of geheim agent. .. Hij zit in dubio :-).
  Dit is een perfecte film voor ons vieren waarin de boys gaan merken dat je klein en slim kan zijn, ook in een underdog positie. Lijkt me een fantastische invulling van onze vakantie! Spannend en fun!

 11. Superleuk! Ook bij ons geen hond in huis al lijkt het mijn dochter (en mij eigenlijk ook) wel heel leuk. Maar die robots zijn ook cute. Lijkt mij heel leuk om de film te gaan zien met mijn dochter.

 12. Heel leuk om naartoe te gaan met mijn zoontje en zijn beste vriend met zijn moeder.
  Gezellig samen naar de film. De jongens zijn allebei gek op hondjes en zijn erg benieuwd naar het acteertalent van Chipper, Chippette en Chippo 😉

 13. Hahahaha! Ik was helemaal enthousiast, een puppy!!! Was toch een beetje een teleurstelling… 😉 Maar fijn dat het zo goed bevalt! 🙂

  Ik doe gráág mee!! Ik zou de vier kaarten héél graag willen winnen zodat ik met de drie oudste (van de vier) pleegkindjes naar de bioscoop zou kunnen in de vakantie! Nu al zin in!

  Ik wens je heel fijne kerstdagen!!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.