Weg met die rommel en overbodige spullen

Ik ben al een tijdje flink aan het opruimen, weggeven en verkopen. Wat een rommel kan een mens verzamelen. Ik kom uit een familie waar ze houden van verzamelen en dol zijn op koopjes. Ik vind dat het anders moet en kan. Op zich ben ik een opgeruimd persoon en kan ik slecht tegen rommel maar overal staat wel wat… Wat negen van de tien keer nooit gebruikt wordt. Of wat we nooit meer gaan gebruiken (babyspullen).

Opruimen, organiseren en minimaliseren

Het kan best een beetje minder en daarom start ik met een Grote Voorjaarsschoonmaak. Niet alleen een opgeruimd en schoon huis maar ook geestverruimend. Ik ga een stapje verder want overbodige producten komen mijn huis niet meer in en de voorraadkast en vriezer gaan eerst leeg voordat ik deze aanvul.

In samenwerking met Moeders Minimalisme zet ik een programma op zodat jij ook mee kunt doen want wie wil nou niet een opgeruimd en schoon huis. Doe jij mee en krijg jij in 6 weken een opgeruimd, georganiseerd en minimalistisch huishouden en geest?

>> Mijn blog “Aan de slag: minimaliseren en organiseren” lees je vandaag op Ouders van Nu. 

Weg met die rommel

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

4 reacties
  1. Ik doe mee! Ik gebruik de periode tussen carnaval en Pasen vaker om een oude gewoontes af te leren en dit is er een die erg welkom is! Ik vraag me alleen af Linda, wanneer je er mee start. Is dat pas eind maart?
    Ben zelf ook al in aan het lezen op de site van moedersminimalisme en ben helemaal geïnspireerd! Hoop dat ik dus niet hoef te wachten tot eind maart voor je tips en ervaringen!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.