Waar ben je naar opzoek?

19 kinderen? Daar kan er nog wel 1 bij!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
19 kinderen? Daar kan er nog wel 1 bij!

Hoeveel kinderen heb jij? Twee, drie? Of misschien wel vier, vijf of zes? Waarschijnlijk zeggen mensen dan al dat je een groot gezin hebt. Maar alles is relatief, blijkt maar weer. Sue is namelijk in verwachting van haar twintigste (!!!) kind.

Sue (42) heeft samen met haar partner Noel (46) al 19 kinderen. Ze ontmoette elkaar op de middelbare school en Sue kreeg hun eerste kind toen ze 14 was. Vorig jaar juli werd Phoebe geboren, de 19e telg in het gezin. Vrienden en familie grapten toen al dat ze het getal maar mooi moesten afronden. En dat gaat dus gebeuren!

Gelijkspel?

Op Instagram maakte Sue bekend dat het grootste gezin van Engeland er in september een baby bij krijgt. Dat kindje zou een mooi gelijkspel kunnen maken in het gezin, aangezien er nu tien jongens zijn en negen meisjes.

Lees ook: Ouders met vier of meer kinderen zijn het gelukkigst

Drie pakken cornflakes, drie liter sap

Met zo’n groot gezin gaat er natuurlijk aardig wat eten en drinken doorheen. Elke ochtend worden er drie pakken cornflakes en drie liter sap opgemaakt. Niet zo gek ook dat Sue elke dag naar de supermarkt gaat. Ook het wasmiddel zal snel opraken: de wasmachine draait er twaalf keer op een dag!

Maar de familie draait zijn hand er niet meer voor om! Het gezin functioneert als een geoliede machine. De oudsten helpen de jongsten en mama werk ‘s ochtends, zodat ze overdag voor de kleintjes kan zorgen.

Bron: RTL Nieuws

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen