Waar ben je naar opzoek?

10x wat staat er op het verlanglijstje van een 6-jarig meisje

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
10x wat staat er op het verlanglijstje van een 6-jarig meisje

Zo’n zes jaar geleden was ik pas bevallen van dochter F. De vraag was: zou het een Kerstkindje worden of niet? Uiteindelijk heeft ze even gewacht tot de Kerstdagen voorbij waren. Ze is geboren op 29 december. Tussen Kerst en Oud en Nieuw in. Oud en Nieuw 2010/2011 bracht ik door in mijn kraambed. Ik vond het allemaal prima want ik was al lang blij dat mijn dochter er was…

Sentimenteel momentje

Een week geleden is ze alweer 6 jaar geworden. Ik vraag mij dagelijks af wanneer ze zo groot is geworden. De vrijdagavond voor Kerst hadden we samen een date: een mooie verjaardagsjurk kopen én een pizza eten. Ze verheugde zich er al weken op. Mijn mooie meisje is niet meer zo klein. Ze kan zichzelf uren vermaken met dansen, gymmen, spelen met vriendinnetjes, make-uppen en verkleden. In de Kerstvakantie wil ze nog bij haar vriendinnetje logeren en ze vindt ook best dat ze af en toe alleen thuis kan blijven. Net zoals haar grote broer. Ik word er wel een beetje sentimenteel van hoor…

Speelgoed met batterijen

Haar feestje hebben we voor de Kerstvakantie en vervolgens kon ze niet wachten tot haar verjaardag. Haar verlanglijstje ligt ook al klaar. Ze wist precies wat ze voor haar verjaardag wilde hebben: knutselspullen, barbies en veel speelgoed met batterijen. Probeerde ik dat speelgoed vroeger nog te weren uit huis, komt het nu massaal binnen. En dat is goed voor papa en mama om te weten want de grootste ergernis is toch wel dat er geen batterijen in huis zijn. Hebben ze een mooi cadeau gekregen, kunnen ze het niet gebruiken. Dit ‘probleem’ is makkelijk op te vangen door altijd een voorraadje batterijen in huis te hebben.

Handig: Duracell Ultra Power

Batterijen worden bij ons thuis in ieder geval veel gebruikt: de afstandsbediening, de draadloze muis, speelgoed, de keukenweegschaal, de weegschaal (want ja. goede voornemens in 2017)… De Duracell batterijen zijn niet aan te slepen.

Duracell biedt het grootste assortiment aan (speciale) batterijen die gebruikt kunnen worden in speelgoed en elektronica. De hoogwaardige duurzame batterijen van Duracell bieden genoeg power om te blijven genieten van elektronische apparaten en speelgoed. En omdat we zoveel batterijen gebruiken maak ik het liefst gebruik de Duracell Ultra Power batterijen. Bij deze batterijen kan ik precies zien hoeveel energie er nog in zit en ze gaan het langst mee. Als de batterijen bijna op zijn kan ik ze nog gebruiken in apparaten die niet zoveel energie vragen. Zo gooi ik niet onnodig batterijen weg. Ideaal!

WEELVLOG #1 Hoe haar 6de verjaardag was kun je zien in mijn eerste weekvlog!

Met onze voorraad batterijen maakte ik mij geen zorgen over onderstaand lijstje 🙂 de keuze was reuze maar ik weet wel zeker dat wij het juiste cadeau uitgezocht hebben. Ze heeft haar lang gewenste FurRealFriend StarLily gekregen. Van de opa’s en oma’s en papa en mama. En de verzameling huisdieren in huis zijn in ieder geval ook weer gevoed met nieuwe batterijen

 1. VTech Kidisecrets Foto Qwerty leercomputer
 2. Spirograph Super Set knutselpakket
 3. Fur Real Friends StarLily eenhoorn
 4. VTech Kidizoom Selfie Cam
 5. Frozen Magische Sneeuwblazer
 6. CD van K3
 7. Disney Frozen Zingende Elsa pop
 8. Make-up doos
 9. Nieuwe stiften
 10. Disney Frozen Elsa Barbie

Winactie: Mag Olaf bij jou komen wonen?

Wil jij ook al het speelgoed tot leven brengen en een voorraadje batterijen in huis hebben?  Deze dansende Olaf komt graag bij jou wonen met zijn voorraad batterijen.

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

 1. Deel deze blog op Facebook.
 2. Volg Love2BeMama op YOUTUBE.
 3. Laat een reactie achter in de comments en vertel welke batterijen jij zelf graag gebruikt.
 4. En…  Love2BeMama volgen op Instagram is altijd leuk (hoeft niet, mag wel!).

Deze winactie winactie is afgelopen. Linda Bode heeft het pakket gewonnen (zie comments!)

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties
 • Annet Hanemaayer zei

  Koop alle batterijen die ik op het moment van nodig hebben tegen kom. Olaf zou hier erg welkom zijn. Onze meiden vinden hem allebei erg leuk. De jongste word 22 mei 3 en de oudste 29 mei 6

 • Monique weber zei

  ik gebruik eigenlijk altijd duracell batterijen goed gaan lang mee en ik verslijt er veel te veel

 • Maaike zei

  Olaf mag hier komen wonen! Zo leuk voor mijn dochtertje die helemaal fan is van hem. Helemaal na afgelopen weekend toen we een Olaf sneeuwpop in de tuin hadden gemaakt… 😀 batterijen hebben wij meestal van Duracell, maar soms neem ik ook van de Ikea een pakje mee. Je kan er nooit genoeg hebben inderdaad 😉

 • Heel leuk om te winnen voor onze 4jarige Sophie en baby broertje hayden die er later achteraan kan kruipen.
  We doen mee op je blog en instagram en youtube.
  En zullen hem delen via facebook .

 • Esmeralda Groenland zei

  Ik gebruik zelf toch wel het liefste Duracell of van Hema die extra lang meegaan… Wat is die Olaf leuk!

 • Lizzy Sikkema-krop zei

  Wat een lieve olaf
  Daar maak ik mijn bijna jarige meisje erg blij mee. Ze word 5 jaar.

  Wij gebruiken verschillende batterijen.
  Voor onze huistelefoon en wat duurdere speelgoed gebruiken wij oplaadbare van duracell.
  Voor wat kleinere dingen gebruiken wij van de action.

 • Rianne Broekman zei

  Zoals ik al reageerde op instagram is ons zoontje helemaal gek van Olaf. Hij word in maart 2 maar al vrij slim.. zaterdag toen ik de gordijnen open deed riep hij “Ohhh owaf owaf! Mama owaf!” En ik weet bijna zeker dat deze leuke Olaf hem súper blij zou maken!

  Wij gebruiken zelf eigenlijk altijd Duracell omdat, uit ervaring met zo’n oude Wii met controllers op batterij, deze het langst mee gaan en dus aan het eind van de rit goedkoper zijn dan die bijvoorbeeld action verkoopt. Ben me nu aan het verdiepen in hun oplaadbare batterijen om ook het milieu wat te sparen 🙂

  Nu duimen dat we mogen winnen!

 • carolien zei

  wij gebruiken vaak de Duracell Ultra Power AA Alkaline Batterijen omdat die lekker lang mee gaan en in het meeste speelgoed passen ik waag graag een kansje voor me zoon die frozen erg leuk vind 😀

 • Laura zei

  Wij hebben altijd de goedkoopste batterijen van Albert Heijn.
  Onze kinderen willen graag met deze leuke Olaf spelen.
  Ik ben benieuwd of er echt zoveel verschil zit in de batterijen van appie en duracell

 • carolien zei

  het liefste gebruiken wij de Duracell Ultra Power AA Alkaline Batterijen past in veel speelgoed en gaat lekker lang mee waag een kansje voor deze mooie prijs voor me zoon die erg van frozen houd 😀

 • Erika van Koert zei

  Nog gefeliciteerd met je dochter.
  Ik doe graag mee voor de mijne.

  Over het algemeen koop ik onze batterijen bij de zeeman

 • Marian B zei

  Hier zijn de batterijen voor mijn gevoel altijd bijna leeg… Misschien ook maar eens overstappen naar een ander merk. Er moet ook bijna batterijen. Dus een zingende Olaf kan er nog wel blij. Mijn zoontje is dol op deze sneeuwpop, alle knuffels die wit zijn noemt hij Olaf…

 • Cobi Van braak zei

  Ook hier gaan er veel batterijen door heen. Ik heb niet een speciaal merk en koop meestal net waar ik ze tegenkom. Dat kan dus van alles zijn

 • W Reurings zei

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter, in maart word ze 6.
  Zal een superleuk verjaardags cadeau zijn!
  Meestal gebruiken wij batterijen van duracell, die gaan altijd lang mee.

 • José zei

  Leuk hoor, producten promoten maar dit gaat me toch echt te ver. Ik kan je niet meer serieus nemen en zal je blog dan ook niet meer volgen. Veel plezier met je Duracell. Groeten José.

  • En waarom gaat je dit te ver? Er staat duidelijk bij dat het gesponsorde content is en ondanks dat het gesponsord is doe ik ontzettend mijn best om er wat leuks van te maken. Jammer zo’n reactie! In mijn geval schrijf ik 50 normale blogs waarvan er misschien 8 a 9 gesponsord zijn. Ergens moet de hypotheek van betaald worden…

 • Marlies zei

  Wij hebben meestal de gewone duracell batterijen omdat die veel langer mee gaan dan wanneer je ze bijvoorbeeld bij de action koopt.

  Mijn kinderen zijn helemaal gek op Olaf dus het zou geweldig zijn als ze Olaf winnen!

 • Marian Zw zei

  Ik probeer zoveel mogelijk oplaadbare batterijen te gebruiken. Volgens mij is dat toch beter voor het milieu. Wel merk ik dan dat na een poosje de kracht snel minder wordt en dat bijvoorbeeld een race auto er niet meer op kan rijden terwijl de oplader toch aangeeft dat ze vol zijn. Olaf mag wel bij ons komen wonen. Volgens mij vind de kids dat super gezellig 🙂

 • Alyt van der Heide zei

  O ja batterijen met Kerst net weer allemaal batterijen vervangen in mijn nep kaarsjes.
  Maar goed je bedoelt de batterijen voor speelgoed natuurlijk. Wij gebruiken het merk Duracell industrial (even mijn man gevraagd, die is van de technische dienst thuis). Gewoon omdat deze het het langst uithouden.
  Bijv voor de gaspitjes in het Ikea keukentje, toptoi pen, Vtech speelgoed etc etc.

  Wauwie Olaf je mag bij ons komen zingen hoor!

  Aan al je voorwaarden voldaan.

 • Wendy Van De Reyd zei

  Hier duracel voor de kids hun speelgoed en aldi batterijen voor huishoudelijk artikelen ,olaf is hier steeds welkom

 • Linda zei

  De batterijen zijn hier ook niet aan te slepen! Mijn grootste irritatie waa vroeger ook altijd dat er NOOIT batterijen in huis waren als kind, vreselijk toen ik een Furby had, die at die dingen echt!

  Dus mijn voornemen is altijd geweest, genoeg batterijen in huis hebben. Alleen moet ik tegenwoordig ik zoveel speelgoed batterijen dat ze niet aan te slepen zijn! Zelfs het speelgoedje van onze kat moest batterijen hebben, natuurlijk weer 1 die wij nooit gebruiken verder. Dus wij gebruiken werkelijk elke soort en maat!

  Met kerst zijn we zelfs gestopt bij een benzine pomp om extra batterijen te halen voor de cadeaus die onze zoon zou krijgen! Kunt niet speelgoed krijgen en dan geen batterijen hebben. Al hadden opa en oma deze tegenwoordig dus wel op voorraad (alles voor de kleinkinderen ) En had ik zelf de verkeerde maat meegenomen, daarom elke maat op voorraad!

  Onze zoon kreeg laatst bij badstickers van frozen en vond ze geweldig vooral Olaf! Die gaat mee door het hele huis, dus een eigen Olaf zou toch wel geweldig zijn!

  • Linda zei

   Hoi Linda (naamgenootje!), ik heb goed nieuws: je hebt het pakket gewonnen! Ik ga je een mailtje sturen en heel veel plezier ermee.

 • Lizet Van Gestel zei

  December 2010 was ik aan het aftellen,onze laatste kerst, laatste Nieuwjaar met z’n tweeën
  10 april is mijn dochter geboren.
  Dus we lopen een beetje gelijk op en idd wat gaat ‘t snel.

  Batterijen niet aan te slepen sinds ze volgens mij een half jaar oud is, lijkt wel of overal een batterij in moet.
  In t begin kocht ik de batterijen van de Action maar een paar jaar geleden een tip gekregen over de batterijen van Varta
  Deze zijn qua energieverbruik afgestemd op het product waar het voor geschikt is.
  Langdurige energie voor bv de afstandsbediening en krachtige energie voor speelgoed.
  Dit is ook allemaal op de verpakking terug te vinden dmv symbolen.
  Ik ben er geel tevreden over in elk geval.

  De batterijen van duracel lijkem mij ook erg fijn omdat ze aangeven hoeveel er nog in zit, en zoals je beschrijft, zit er nog een beetje in dan kunnen ze nog even ergens in wat minder energie vraagt.

  Lijkt me leuk om de proef op de som te nemen.
  Mijn dochter zal heel blij met Olaf zijn want dat is haar favoriet “op dit moment” uit Frozen.
  Elsa is nu stom, maar waarschijnlijk zal jij je ook bevinden in dit soort kleuterperikelen.

  Liefs Lizet

 • Irene zei

  Ja leuk! Voor me kleine meid die is in feb. Jarig! Ze is helemaal gek van Frozen

 • Annelies zei

  Wat een leuke win actie!
  Wij gebruiken ook altijd Duracell, alleen dan de gewone.
  De ultra power klinken wel super handig, dat je kunt zien hoeveel er nog in zit

 • Anna zei

  Ik doe graag mee… zal mijn dochter heel blij van worden…

  Wij gebruiken de batterijen van de Ikea..

  Facebook: An Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 2 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 2 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen