Waar ben je naar opzoek?

10 kids cadeautjes onder de 25 euro voor onder de boom

3 minuten lezen Redactie Commercieel
10 kids cadeautjes onder de 25 euro voor onder de boom

Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje om weer een jaartje bij te komen en nu staat Kerst voor de deur. Het valt mij op dat steeds meer mensen Kerst uitgebreid gaan vieren en minder uitpakken met Sinterklaas. De komende tijd gaan wij op Love2BeMama aandacht besteden aan Kerst en geven wij de allerleukste (cadeau)tips voor deze fijne tijd van het jaar.

In deze blog geef ik 10 tips voor cadeautjes onder de 25 euro voor onder de boom. Doe hier inspiratie op!

1. Aquabeads Cars 3 

Hier thuis wordt er veel gespeeld met Aquabeads. De sets van Aquabeads waren eerder gericht op meisjes maar ze hebben de sets ook uitgebreid met een Cars serie. Zet je creativiteit in een hogere versnelling met de Cars 3 figurenset gebaseerd op de aankomende Cars 3 film! Bouw jouw favoriete Lightning McQueen, Cruz Ramires, Jackson Storm, Guido en Smokey figuren met behulp van de 580 veelhoekige en juweelparels die in de set zitten. Klaar voor de start… af!

2. Brush Pen Ecoline – 17,99 euro

Ecoline is een prachtig materiaal om mee te werken en je creativiteit mee te uiten. Maar ik vind het werken met ecoline altijd zo’n gedoe dus thuis doen we het niet. Nu komt het merk Talens met tien superhandig Ecoline Brush Pens. Deze zijn klaar voor gebruik én geurloos.

3. Monopoly Classic bordspel – 25,99 euro

Sinds Sinterklaas hebben wij eindelijk het klassieke Monopoly bordspel in huis gehaald. Nu de kinderen wat ouder worden vind ik het veel leuker om spelletjes te spelen. Dit spel mag niet ontbreken in ons gezin.

 

4. 3D Puzzle van Ravensburger – 24,99 euro

Super leuk de 3D puzzels van Ravensburger. Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir!

5. NERF Nitro DuelFury Demolition – 27,99 euro

Duelfury Demolition

Kinderen kunnen geweldige stunts creëren als ze schuimauto’s van van de blasters schieten die de kracht en prestaties van het merk NERF hebben! Met de NERF Nitro DuelFury Demolition kunnen kinderen lange afstanden springen met de springhelling en obstakels ontwerpen. Inclusief 2 schuimauto’s.

6. Play-Doh bij de tandarts – 21,00 euro

Kids kunnen voelen hoe het is om tandarts te zijn met de klassieke Play-Doh Bij de tandarts speelset.

7. Crayola Emoji Maker – 20,00 euro

Creëer je eigen emoji stempelstiften met de Crayola Emoji Maker! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om 16 gepersonaliseerde stempelstiften te maken. Mix, meet af en klik de stempelstift eenvoudig in elkaar! Creëer en deel jouw unieke emoji berichtjes met je vrienden. Bewaar je stiften in de kartonnen bewaardoosjes en geef ze originele namen dankzij de 16 etiketten. De inkt is afwasbaar van huid en kleding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

8. Kras wereldkaart voor jonge wereldreizigers – 18,99 euro

Op de prachtige Scratch Map Origineel kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. Onder de speciale goudkleurige kras laag worden de landen in prachtige kleuren zichtbaar. De originele kraskaart van de wereld is een schitterende hoge kwaliteit landenkaart en heeft een afmeting van 82,5 x 59,4 cm. Een geweldig cadeau voor een ieder die van reizen houdt en wordt geleverd in een cadeau verpakking koker!

9. Nikko NanoTrax – 24,99 euro

Nikko Rc Nanotrax Electric Groen. Maak 360-graden spins en ga helemaal los op elke ondergrond! Deze kleine krachtpatser kan alles aan. Snelheid 6 km/u en voorzien van 2.4 GHz techniek: tot 40 meter bereik en racen met wel 10 vrienden tegelijkertijd zonder storing! Wordt exclusief 3 AAA-batterijen en 3 AA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

10. Stikbot Zanimation Studio

Word zelf een echte filmregisseur en maak de gaafste filmpjes met deze stikbots.
Met de Stikbots Zanimation Studio kun je een eigen stop motion film maken. Download de app op je telefoon en klem daarna de telefoon in de houder. Zet de Stikbots klaar en maak een foto met de app. Zet de handen iets omhoog en maak weer een foto. Voor de app is Android 5.0 of hoger vereist.

BewarenBewaren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen