Waar ben je naar opzoek?

Welke zorgverzekering kies jij voor je gezin?

2 minuten lezen Redactie Commercieel
Welke zorgverzekering kies jij voor je gezin?

Het einde van het jaar komt in zicht. Misschien ben jij ook wel, net als ons, bezig met het zoeken van een nieuwe zorgverzekering. Wat is nou een goede zorgverzekering die geschikt is voor het hele gezin en wat een gezin nodig heeft aan eventuele zorg? Ik kwam uit op de zorgverzekering van Hema: de zorgverzekering voor het hele gezin.

De zorgverzekering voor het hele gezin

Het leven is bijzonder. Wie je ook bent en wat je ook doet. HEMA weet dat je daar zuinig op bent. Om jou en je gezin de beste zorg te bieden, is er de HEMA Zorgverzekering. Zodat je zeker weet dat je alle hulp krijgt, op het moment dat jij, je partner of je kinderen dit nodig hebben. Kies eenvoudig de dekking die bij jou en je situatie past en geniet van het leven. Kinderen tot 18 jaar zijn bij HEMA gratis meeverzekerd en je kiest zelf naar welke zorgaanbieder je gaat. De zorgverzekering van HEMA; voor het hele gezin.

Gewoon goed verzekerd

Goed verzekerd, voor een scherpe premie. Dat is de zorgverzekering van HEMA. Jij en je gezin profiteren van een ruime dekking, duidelijke voorwaarden en de beste zorg. Voor zorg die niet verzekerd wordt vanuit de basisverzekering, sluit je bovendien eenvoudig en voordelig een aanvullende verzekering af. Met een aanvullende verzekering ben je verzekerd van extra dekking voor zorg die je nodig hebt. Zo kun je je bijvoorbeeld verzekeren voor fysiotherapie, orthodontie en – speciaal voor aanstaande mama’s – kraamzorg.

Een kraampakket voor aanstaande mama’s

Het krijgen van een kind is één van de mooiste momenten in je leven. Een moment waar je volop van wilt genieten. De zorgverzekering van HEMA geeft aanstaande en kersverse papa’s en mama’s hier alle ruimte voor in deze spannende, maar bijzondere periode. Via de basisverzekering ben je verzekerd van een kraamzorgvergoeding. Wil je rondom de bevalling en de eerste maanden van jouw kindje meer zorg ontvangen? Sluit dan een aanvullende verzekering af voor kraamzorg, speciaal voor jonge gezinnen. Niet alleen ben je verzekerd van uitgebreide medische zorg, ook ontvang je een HEMA-kraampakket. Dit pakket – vol met goodies voor mama en de baby – is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk!

De zorgkorting maakt shoppen nóg leuker

HEMA houdt van voordeel. Daarom ben je na het afsluiten van je zorgverzekering niet alleen verzekerd van goede zorg, maar wordt ook winkelen nóg leuker. Met je zorgpas ontvang je namelijk in alle Nederlandse HEMA-filialen en op HEMA.nl tien procent korting op bijna het gehele assortiment. Van het inrichten van de kinderkamer tot leuke babykleertjes en speelgoed; bij HEMA is het leven altijd een feestje!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen