Met deze leuk tip leer je je kind de aarde verkennen (+ winactie)

Er komt een tijd dat de vragen komen: waar is het einde van de aarde? Is de aarde rond? Maar hoe kan het dan dat het water er niet afvalt? En is het donker in Duitsland of nu ook licht? Inmiddels worden deze vragen hier dagelijks besproken.

Kleine wereldreizigers

Ook door onze reizen naar Curacao, Sint Maarten Bonaire, waar we een enorm tijdsverschil hadden en een behoorlijke jetlag, is bij mijn kinderen de interesse gewekt van de wereldbol, tijdsverschillen en verschillende landen, culturen en dieren.

Maar hoe biedt ik nou op een leuke en educatieve manier de antwoorden aan?

Antwoord op alle vragen

Met de nieuwe wereldbol van Fisher Price wordt de aarde op een leuke manier ontdekt. Bezoek Azië, ontdek de cultuur in Amerika en bewonder de wilde dieren in Zuid-Afrika. Met deze wereldbol zullen peuters als echte ontdekkingsreizigers heel gemakkelijk diverse werelddelen ontdekken.

Deze interactieve wereldbol is de manier om alle bovenstaande vragen op te vangen en simpel maar duidelijk uit te leggen. Ik ben dol op de producten van Fisher Price en ook ook weer op dit nieuwe product wat ze op de markt hebben gebracht. Leuk voor kleine kinderen maar stiekem ook voor wat oudere kinderen die graag de wereld ontdekken op hun eigen niveau.

win de Fisher Price wereldbol

Win deze wereldbol

De winactie is verlopen en de wereldbol is gewonnen door Josien Hillebrands. Gefeliciteerd!

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

49 reacties
 1. Ik zou deze graag winnen voor ons nichtje Tess 😀 ik volg je via YouTube (Linda van Duren) en via Instagram (lindaenbjorn)

 2. Wat superleuk! Ik doe graag mee voor mijn avontuurlijke ventje die 25 januari jarig is! Zal zeker een geweldig verjaardgskado zijn!
  Superleuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

 3. Erg leuk! Ik had deze nog niet eerder gezien. Fisher Price heeft zo’n leuk en leerzaam speelgoed! Daarom doe ik graag mee voor mijn dochtertje, al denk ik dat haar broer maar wat graag met haar mee speelt 😉

 4. Wow wat gaaf zeg! Ik heb een eigen reisbureau en daardoor krijgen onze kinderen veel mee van verschillende bestemmingen. Ook praat de oudste er regelmatig over. Toch merk je dat er veel vragen zijn en is het soms lastig uit te leggen. Deze wereldbol zou erg leuk zijn! Ik denk niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mijn klanten 😉

 5. Wat een mooi educatief en verantwoord speelgoed. Mijn jongens van 9 maanden en 3,5 zijn gek op hun fisher price speelgoed, deze leuke wereldbol zou een prachtige aanvulling zijn en garant staan voor vele uren speelplezier!

 6. Super leuke winactie. Ik denk dat onze zoon dit wel erg leuk vind. Heb me geabonneerd op je yt pagina alleen weet ik niet of je dat kan herleiden aan mij..

 7. Hartstikke leuk! Zelf ben ik gek op reizen is lijkt me dit een leuk cadeautje voor mijn zoontje. Dan leert hij dat de wereld uit meer plekken bestaat dan alleen Nederland. Zowel cultureel als geografisch een leuk leerzaam speeltje!

 8. De wereld is rond,
  Met meer water dan grond!
  Mijn kleine boef doet graag mee,
  Dan kunnen we lekker verkennen met zn twee!

 9. Wat een leuk dding! Ik ben erg benieuwd wat hij kan! Mijn kindjes zouden dit super leuk vinden! Jori van 4 is erg leergierig en Jinte van bijna 2 is ook erg ondernemend!

 10. Mijn dochters vinden het super leuk om nieuwe dingen te leren. Ik krijg ook regelmatig de vraag; mama waar ligt dat land dan en waar wonen die mensen dan? Lijkt mij heel handig om dan met behulp van de wereldbol daar antwoord op te geven. Verder ben ik heel benieuwd welke leuke weetjes de wereldbol zelf geeft.

 11. Wat een leuk ding. Ik zou het erg leuk vinden voor mijn dochter.mijn schoonfamilie komt en woont op Aruba. Mijn achtergrond is in Indonesië. Zo kan ik haar van jongs af aan leren waar ze vandaan komt. Ik doe dan ook graag mee.

 12. heel gaaf!!!! Ben ook wel erg benieuwd waar deze evt. te koop is? Wij reizen veel dus wil ons dochtertje graag laten zien waar we allemaal al geweest zijn.

 13. Wat een superleuke actie zeg. op een leuke educatieve manier. ik doe graag mee. uiteraard volg ik via youtube en instagram. liefs melissa

 14. Onwijs mooi deze wereldbol! Deze wondere wereld zou ik dolgraag met mijn lieve petekindje verkennen, samen op wereldreis! Super bedankt voor deze gave en lieve winkans! 😀

 15. Wat een leuk stukje! Lijkt me ontzettend leuk deze wereldbol te winnen voor m’n kindjes… M’n zoontje is super geïnteresseerd in allerlei weetjes en feiten en sinds kort inderdaad ook bezig met allerlei vragen over Europa en de wereld! Zijn kleine zusje van 8 maanden kan het dan mooi alvast bij grote broer afkijken en er op den duur ook zelfstandig mee spelen 🙂

  Ps:Ik heb mezelf op jouw YouTube kanaal geabonneerd en volg je nu op Instagram (net ontdekt)

 16. Wat een leuke prijs die mooie wereldbol.
  Mocht ik hem mogen winnen voor mijn kleinzoon dan beleven we zeker weten samen veel lol.
  Hiermee kan je samen op een leuke manier alle plekken
  Op de wereld ontdekken.
  Groetjes van een hele trotse oma.

 17. Hallo Linda,

  Een wereldbol van Fisher Price winnen-
  is met: de wereld om je heen ontdekken beginnen!
  Wat een geweldig speelgoed pedagogisch en leerzaam voor velen…
  Met dit speelgoed kunnen ze fijn spelen.
  Samen zoeken en samen ontdekken.
  Waar zijn de mooiste en warmste plekken?
  Waar leven de ijsberen en waar de engste spinnen?
  Wie wil dit prachtige speelgoed nu niet voor zijn kinderen winnen?

 18. Wauw wat een geweldige prijs doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze zou hier erg vrolijk van worden en heerlijk mee spelen. Heb mijn geabonneerd op je YouTube kanaal onder de naam wvs nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen.

 19. Ik wil het graag winnen voor mijn avontuurlijke zoontje zodat hij de wereld op een leuke manier kan ontdekken en met zijn fantasie op avontuur kan gaan.

 20. Superwinactie! Ik doe graag mee, met reizen kun je niet vroeg genoeg beginnen 🙂 geabonneerd op you tube kanaal (arianread naam van manlief 😉

 21. Pffff… Wat gaat de tijd toch snel he?! Eerst liggen ze in je armen en vervolgens gaan ze de wereld verkennen!!! :S Ik weet niet of ik dat per se wil bevorderen… 😉

  Maar ok, eerlijk is eerlijk, wat een geweldig ‘speelgoed’!!! Ik doe natuurlijk gráág mee voor onze beauties!!!

  Ik ga even duimen! 😉

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.