Waar ben je naar opzoek?

Vrouwen stoppen massaal met het gebruik van de pil

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouwen stoppen massaal met het gebruik van de pil

De pil was een bevrijding voor de vrouw. Het stond voor emancipatie. Jaren later worden vrouwen zich bewust van alle bijwerkingen en stoppen ze massaal met het gebruik van de pil. Een artikel in de Volkskrant meldt dat vrouwen meer behoefte hebben aan anticonceptie zonder hormonen. En terecht! 

De afgelopen jaren hebben wij op Love2BeMama al meerdere artikelen geschreven over anticonceptie. We hebben een zoektocht gedaan naar anticonceptiemiddelen zonder hormonen. Ik vind het belangrijk dat er steeds meer vrouwen zijn die dit onder ogen krijgen. Waarom zou je jezelf vrijwillig volstoppen met hormonen als er ook andere oplossingen zijn?

Lees er alles over in ons dossier: Anticonceptie (zonder hormonen).

Ik ben benieuwd: ben jij nog aan de pil?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Marjolein zei

    Ik ben er afgestapt helemaal gek word ik van al die troep . Veel verschillende middelen geprobeerd maar niks voelde goed. Voelde me niet mexelf. Lusteloos, hoofdpijn, krampen, altijd moe, stemmigswisseligen extreem veel, pukkeltjes , snel vet haar. Zoveel dingen die allemaal door hormonen komen. Na wat onderzoek nu helemaal vrij van die troep. Sochtends tempraturen en mn vriend gaat voor het zingen de kerk uit altijd waardoor de kans minimaal word. Hoewel er menig gynocoloog niet op vertrouwd kan ik met trots zeggen dat het al 6 maanden zonder problemen werkt!! Je leert je cyclus goed kennen en met een app op je telefoon kan je alles mooi bij houden. Perfect ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen