Waar ben je naar opzoek?

Vrouwen met een dikke kont krijgen…

1 minuut lezen Pascal Meulenbelt
Vrouwen met een dikke kont krijgen…

vrouwen met dikke billen

Wees gerust dames. Eindelijk worden mooie rondingen beloond en krijg je loon na werken. In dit geval letterlijk en figuurlijk want na een hevige vrijpartij is er 9 maanden later de beloning. Het kind die jij verwekt hebt door met je grote derrière te schudden op jouw man (althans in de meeste gevallen, in sommige gevallen een andere man) heeft ervoor gezorgd dat er een glansrijke toekomst is voor hem/haar. Uit onderzoek is namelijk bewezen dat dames met een grote bilpartij slimmere kinderen krijgen. Eindelijk worden de vrouwen die mooie billen hebben, maar geen maatje anorexia, beloond. Je krijgt er wat prachtigs voor terug. Jij hebt ervoor gezorgd dat jouw kind een mooiere, slimmere en grandiozere toekomst tegemoet gaat…

Vrouwen met dikke billen

Het schijnt dat baby’s vet nodig hebben om hun zenuwstelsel te ontwikkelen. Net zoals mannen, snoepen baby’s liever van de billen en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de hersenen. Natuurlijk is dit voor jullie niets nieuws, jullie hebben immers jaren met dit nieuws in jullie hoofd rond gelopen. Met dit nieuws in gedachten hebben jullie getraind voor die grote bilpartij. Alles om ervoor te zorgen dat jouw kindje later een betere en slimmere toekomst tegemoet ziet.

Let wel op!

Dit blijkt ook de reden te zijn waarom vrouwen na de zwangerschap moeilijk van de kilo’s af kunnen komen. Het lichaam wil deze overheerlijke snack houden voor het kindje om ze, na de bevalling, via borstvoeding weer te kunnen geven. Het menselijk lichaam, het blijft een prachtig en interessant fenomeen. Dankzij de hedendaagse wetenschap kan jij toch zo af en toe eens lekker van de chocolade snoepen. Let wel goed op, wanneer je dit te vaak doet en je bilpartij wordt zo groot dat je het als luchtkussen kunt gebruiken, dan wordt het weer gevaarlijk voor het kind. Overgewicht kan namelijk weer schadelijk zijn voor jouw toekomst Einstein.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen