Waar ben je naar opzoek?

Vrouw krijgt vier kinderen in elf maanden!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Vrouw krijgt vier kinderen in elf maanden!

Een broertje of zusje voor je kind, met een klein leeftijdsverschil, zodat ze gezellig samen kunnen spelen en opgroeien. Dat wilde Becky John uit Wales heel graag. Het gebeurde ook, maar net een beetje anders dan ze zich had bedacht.

In februari beviel Becky van dochter Mya. Ze wilde graag dat Mya een broertje of zusje kreeg dat qua leeftijd dicht bij haar zat, dus besloot ze met haar partner voor nog een kindje te gaan. Kort na haar bevalling was ze weer zwanger. En dat was nog niet alles…

Becky bleek zwanger van een drieling. En zelfs daar houdt dit bijzondere verhaal nog niet op. De baby’s kwamen alledrie van een aparte eicel, waardoor er ook drie placenta’s waren. Dit is voor een natuurlijke zwangerschap heel erg zeldzaam. Voor de baby’s was dit beter, omdat er minder risico’s waren.

Lees ook: Een onmogelijke keuze: kiezen voor alle drie je baby’s of voor twee baby’s

Elf maanden nadat dochter Mya werd geboren, beviel Becky via een keizersnee van Ryan, Raya en Phoebe. Becky vindt het geweldig dat Mya en de drieling zo dicht op elkaar zitten en dus samen opgroeien. Becky had ook al een dochter van 9, Kayla. Ook zij is blij met haar broertje en drie zusjes.

Bron: New York Post

Bron hoofdbeeld: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 4 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 4 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen