Waar ben je naar opzoek?

Geloven wij blind in vaccinaties? Er is genoeg wetenschappelijk materiaal te vinden die je aan het denken zou zetten. Nu blijkt het HPV-vaccin (Humaan Papillomavirus), dat baarmoederhalskanker, zou bestrijden voor het gemak maar vergat om de gevolgen van dit vaccin baarmoederhalskanker te onderzoeken op de reproductieve systemen van vrouwen.

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

Vanaf september 2009 kunnen meisjes van 12 jaar zich laten vaccineren tegen het HPV virus. Deze vaccinatie is in 2009 erg in opspraak geweest. Moest je je dochter nou wel of niet laten vaccineren?

De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken heeft hierover een HPV dossier geplaatst.

Oorzaak baarmoederhalskanker

Het is niet het HPV dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, maar het verminderde afweersysteem van de vrouw, dat de infectie niet opgeruimd krijgt. Factoren die kunnen zorgen dat het afweersysteem minder goed functioneert zijn: slechte persoonlijke hygiëne, roken, seksuele contacten met veel wisselende partners, geen condoomgebruik, gebruik van anticonceptiepil, veel zwangerschappen, stress. Vrouwen die behoren tot de risicogroep dienen dus extra beducht te zijn voor deze vorm van kanker.

De NVPK is er ook op tegen omdat meisjes, zonder het te weten, experimenteel worden gebruikt.

De gevolgen van het vaccin baarmoederhalskanker

Nu, vier jaar later, is gebleken dat Merck & Co, het zakelijke brein achter het beruchte Gardasil vaccin voor HPV, is vergeten om de gevolgen van dit vaccin baarmoederhalskanker goed te onderzoeken. Helaas is er tenminste één jonge vrouw, uit Australië, tot de ontdekking gekomen dat haar eierstokken volledig waren verwoest als het gevolg van het ontvangen van het vaccin.

De ouders van dit meisje publiceerde haar verhaal om ouders, die onder druk staan van artsen hun dochter te laten vaccineren, een halt toe te roepen en ze de gevolgen te laten zien. De jonge vrouw werd geconfronteerd met een vroege menopauze waarbij haar eierstokken volledig stilgelegd werden. Ze hebben niet eens de kans gekregen om zich volledig te ontwikkelen.

Merck is er niet in geslaagd om te controleren of het vaccin baarmoederhalskanker de voortplantingsorganen van jongen vrouwen niet beschadigd. Onderzoeksjournaliste Heidi Stevenson heeft een artikel geschreven over Gardisil. Dit vaccin zit bomvol met additieven waarvan bekend is dat zij de vrouwelijke voortplantingsorganen schaden.

Vaders en moeders; weet wat je in je kind laat spuiten en lees je in. Ga niet zomaar met de massa mee. Op WhatToKnow staat het uitgebreide artikel over de schadelijke effecten van dit vaccin baarmoederhalskanker.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen