Waar ben je naar opzoek?

Tweede kindje op komst bij Facebookbaas Mark Zuckerberg

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Tweede kindje op komst bij Facebookbaas Mark Zuckerberg

Goed nieuws voor de baas van Facebook! Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan verwachten hun tweede kindje. Ze verklappen meteen ook al het geslacht: het wordt een meisje! Hun eerste dochtertje Max is nu 15 maanden.

Uiteraard deelt Mark dit blijde nieuws via Facebook. In zijn post beschrijft hij hoe, na de geboorte van Max, het stel niet zeker wist of het ooit nog een kindje zou kunnen krijgen. De eerste zwangerschap was namelijk niet vanzelfsprekend. Maar nu Priscilla dan toch zwanger is geworden, hoopt Mark vooral dat het een gezond kindje wordt.

Vrouwen

Maar dat was niet de enige droom die uitkwam. Mark hoopte namelijk vurig op nog een dochter, en ook die wens kwam uit. In de post op Facebook eert hij alle vrouwen die in zijn leven en in het leven van zijn vrouw belangrijk zijn geweest. Mark vertelt over zijn drie zussen, die hem leerde om van slimme sterke vrouwen te leren. “Ze waren niet alleen mijn zussen, maar ook mijn beste vriendinnen. (…) Ze leerden hem om competitief te zijn, maar achteraf altijd te kunnen lachen.”

Lees ook: Bijzonder! Deze tweeling heeft verschillende huidskleuren

Priscilla’s twee zussen leerden haar het belang van familie, zorgen voor elkaar en hard werken. Ze ondersteunden elkaar, toen ze als eerste generatie in de familie gingen studeren en tijdens hun carrières. Ze hebben zo veel onderonsjes, die alleen zussen kunnen hebben.”

Mark sluit zijn verhaaltje af met: “We zijn allemaal beter mensen, dankzij de sterke vrouwen in ons leven – zussen, moeders en vriendinnen. We kunnen niet wachten om onze kleine te verwelkomen en onze best te doen om nog zo’n sterke vrouw groot te brengen.” Hij plaatst er foto’s bij van hem en zijn vrouw met hun zussen.

We feliciteren Mark en Priscilla en wensen hen veel geluk!

Bron: Today

Bron beeld: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen